Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento díl z volného cyklu Detektiv Martin Tomsa se odehrává v psychiatrické léčebně. Tomsa se zde totiž nechává zaměstnávat jako zřízenec, aby zjistil pro klienta informace o jisté hospitalizované osobě. Hned od začátku jej však - mimo plán - zaujme fakt, že zde došlo několikrát k vyloupení místní lékárny. Naposledy byl při loupeži dokonce zabit místní zřízenec. Začíná být jasné, že s místním zdravotním personálem není všechno v pořádku. Pomalu se skládají střípky tajenky, složené z lidských vášní, narkomanie, alkoholismu a obrovské lidské závislosti, pro kterou jsou lidé nakonec schopni i zabíjet. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otevírací díl druhé řady (epizody 7-12) seriálu řadím mezi top části celého seriálu. Jedině o "Případu Anděla" mohu zcela jistě říct, že se mi líbí ještě více než Bílá past. Tomsa je na stopě výroby a distribuce tvrdých drog, přičemž pozná, že slepá láska svádí jedince k velkým zločinům. Jestli vypadá Tomsa v některých dílech seriálu jako packal, ňouma či otloukací panák, v epizodě Bílá past to rozhodně neplatí. Policii pomůže měrou vrchovatou, navíc velmi snadno odrazí dva fyzické útoky dvou různých narkomanů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektiv Tomsa se infiltruje do léčebny závislých, aby bojoval proti pervitinové mafii, která má sídlo na diskotéce s gogo tanečnicemi. Průměrný díl, který vstoupil do historie tv asi první a poslední lesbickou scénou Kateřiny Brožové. Mne víc potěšil v malé roli Stanislav Tříska tatík ze Slunce seno. ()

Reklama

Reklama