Reklama

Reklama

The Fearway

Trailer 1

Obsahy(1)

Mladý pár není schopen sjet ze silnice poté, co je pronásledován někým, kdo má v úmyslu jej udržet na cestě. (geofre)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

Machaut 

všechny recenze uživatele

Jako potenciál tam byl. Ale to by tam musel hrát někdo, kdo umí hrát. Ta žena v hlavní roli byla totální plastická tragedie. Vůbec neuměla hrát a ty její kecy, no já bych ji asi vyhodil za jízdy z auta. Její partner dobrý až do doby, než přišla akce a dramatická chvilka. Tam se ukázalo, že taky neumí hrát. Jak píšu, příběh potenciál měl, ale bohužel amatérská sračka. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Film Stevena Spielberga „Duel“ (1971) stále inspirovat filmaře nepřestává. Důkazem je i tento snímek, který je sice o něčem jiném, ale motiv pronásledování záhadným motoristou v něm použit je. Motorista zase připomíná svým vzhledem ďábelskou postavu z filmu „Jeepers Creepers“ (2001), jen nejezdí v rezavé rachotině. Kde se vzal motiv smyčkové jízdy, kdy auto projíždí stále stejným místem, nechť si už každý divák domyslí sám. Takových filmů už bylo natočeno víc než dost. Tento nízkorozpočtový tedy není zrovna nejoriginálnější, ale několik málo nápadů ve spojení několika známých motivů kupodivu má. Škoda jen, že se s nimi nepracuje trochu víc. Atmosféra s náznaky xenofobie a beznaděje je budována tak opatrně, že to skoro vypadá, jako by v tomto směru ani žádná nebyla. Hlavní dvojice cestující autem odněkud někam nechápe situaci, ve které se ocitla, a nechápe ji ani divák. Jak už to, tak ale bývá, vše se náležitě vysvětlí na samém konci příběhu, což paradoxně zase připomene motiv snímku „Smrt přichází v bílém“ (2003), který samozřejmě disponuje úplně jiným příběhem. „Dráha strachu“, jak zní v českém překladu název tohoto snímku, tak spíše vyznívá dojmem nezávislého filmu, u kterého nelze očekávat něco významného, výjimečného či přebujelého. Ale jen tak pro mírnou filmovou podívanou, bez lecjakého očekávání všeličeho, snímek po divácké stránce pojmout lze. Ničím, neuhrane, ničím nepobaví, ale po náročném dni se u toho odpočinout dá. ()

Reklama

Zagger 

všechny recenze uživatele

pridam hvezdu za barvy a lokace, ktere by si zaslouzily uplne jiny realny pribeh nebo klasicky vidlacky masomlejn, a ne tak usmevne "sci-fi" zaporaky... ke konci se to zacalo sekat, tak jsem to vzdal ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama