Reklama

Reklama

Ren zhe wu di

  • angličtina Five Element Ninjas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Škola Aliance vyhraje turnaj kung-fu. Poražení se s tím nehodlají smířit a povolají si na pomoc Kembuchiho a jeho školu 5 elementů, kteří ovládají ninjitsu ve stylu pěti přírodních elementů (slunce, voda, oheň, dřevo a země). Ninjové vyvraždí školu Aliance, pouze jedinému se podaří uniknout - Xiao Tian Haovi. Ten se uchýlí k mistru Yangovi, aby se od něj naučil záhadnému umění ninjitsu. Xiao teď tedy zná tajemství tohoto stylu a může pomstít smrt svých bratrů a mistra z Aliance. (maverick10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Lacike 

všechny recenze uživatele

kung-fu filmy od Chang Cheha som nikdy nemusel. Toto už má aspoň celkom dobré bitky. Sú síce fázované, ale natoľko zrýchlované, že pôsobia celkom plynulo a svižne. Choreografia je solídna, ale nič dychvyrážajúce tu nikto nepredvedie. Našťastie bitiek je neúrekom. Bohužiaľ zápletka o súperení dvoch škôl ma vôbec nezaujímala a bolo mi jedno kto vyhrá, pretože všetky postavy sú strašne nevýrazné až sa mi trochu aj plietli, čo sa mi bežne nestáva. Celkovo to je pre mňa tuctový kung-fu priemer. 5/10. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Nádherná, barvama hýřící nonstop rubačka. Co scéna, to drahokam. Pamětihodný je rozhodně napínavý masakr klaďasů v kung-fu škole a mrazivě krutý konec proradnice Chen Pei Hsi. Soubojů je nespočet a překypují úžasnými nápady, jak ti zpropadení ninjové tahají z rukávu další a další podlé triky. A jelikož jde o film Cheh Changa, tak dojde na hrdinské krveprolévání a dokonce i na gore. Prvotřídní zábava, proložená občasným příjemným humorem. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavá záležitost. Perfektní bojové scény, v nichž se přeživší bojovníci z vyvražděného čínského kláštera musí utkat s japonskými ninjy. Mezi těmito scénamy je však naprosto podprůměrný, laciný děj, který působí neuvěřitelně směšně. Hlavně díky naprosté neschopnosti herců cokoliv hrát. Sledovat bojovníky v podivných bílých, bizarních oblecích, se srandovními, nalepenými kotletami je nevšední zážitek. Nevšední jsou ale také souboje, v nicž se mísí přehnaná krvavost se skvělou atletikou:-) V sedmdesátých letech natáčel Chang Cheh lepší filmy, ale ne tak bizarní, a tedy divácky zajímavé. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Trošku změna od klasických žlutých Shaolin kostýmů. Od začátku do konce bombastické bitky, rychlé, krvavé, akční. Tady nebyl moc čas na známe srandičky z čajoven nebo tržiště. Cíl byl jasný - pomstit mistra a zničit tak klan 5 elementů Ninju. Samozřejmě, že i zde došlo na super hlášky. Já nezapomenu na tu úplně závěrečnou - Proč jsi to udělal ? Já nevím, asi jsem tak posedlý duchem Junko. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Zrádní japonští ninjové se svými nečestnými fígly expandují v Číně a jejich ninjutsu dává hrubě na prdel místnímu kung-fu. Přehlídka všelijakého ninjovského čtveráctví je opravdu velmi pestrá, mě nejvíc mě pobavili lesní ninjové:-) Čína sice nakonec zvítězí, ale až po urputném boji v poměru čtyři na jednoho... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama