Reklama

Reklama

Čung_E

Trailer

VOD (1)

Specialistka na umělou inteligenci v blízké postapokalyptické budoucnosti naklonuje mozek vlastní matky, která bývala elitní vojačka, aby tím ukončila občanskou válku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda akú akčnú marketingovú kampaň Netflix zvolil. Toto bol komorný malý film o hrôzach z nových technológii a desivosti veľkých korporácií. Nádherný ľudský príbeh so skvelými akčným scénami, ktoré dopĺňajú príbeh a nie sú tam iba preto, že sa jedná o akčný film. Určite by som si pozrel pokračovanie z tohto sveta. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Úplně vidím jak probíhalo plánování… Korejci: bude to něco jako Robocop, ale ve vesmíru a malinko to šmrncneme Zdrojovým kódem! Netflix: to zní zajímavě! Scénář nás vůbec nezajímá, ale hlavní role musí být žena! Silná a chytrá. Vůbec všechny ženy tam musí být takové. Muži budou pro změnu idioti, svině a jen jako kulisy. Jinak peníze nebudou! Korejci: Pohoda, jen otočime pohlaví postav. Netflix: Dohodnuto! A tak vzniklo Jung_E. Jedno z vizuálně nejzajímavějších sci-fi co jsem viděl, s naprosto zpackaným scénářem. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Dystopický scifi thriller, který nestaví na akci, ale velmi znepokojivém vykreslení budoucnosti, kdy je část lidstva uvrhnuta do směsi korporátního fašismu s dehumanizujícími tendencemi, kdy podle logiky zisku, každý musí být spotřebován až do konce pro blaho společnosti (í). Kim Hyun Joo je pořád kost a rád bych ji viděl ve filmech častěji patří k tomu nej. co může Korea nabídnout. Ostatně režisér Sang Ho Yeon s ní počítá i pro svůj letošní seriál https://mydramalist.com/732969-family-gravesite  Na výpravě, efektech se nešetřilo a akce je velmi povedená, nejvíce vás ovšem dostane pointa filmu a celková znepokojující studená, děsivá atmosféra totalitního režimu nového, krásného, ekologického světa... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripomenulo ďalšiu tragédiu od Netflixu a to film Interceptor. Tým jak je tam kopa kecov a trocha akcie v relatívne obmedzenom priestore. Akurát tentoraz ani tá akcia za absolútne nič nestojí. Také lacné tuctové CGI jak z nejakej súčasnej videohry. Asi. Videohry nehrám už 20 rokov. Ale sem tam som nejaký trailer videl. Takže bude to na podobnej úrovni. Gore nula, nula, nič, takže ani v tomto ohľade si úchyláci na svoje neprídu. No proste nuda a po každej stránke tragédia. 1/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bladerunnerovsky ladená sci-fi, s morálnym konceptom a minimom ´´reálnej´´ akcie ( ak tu nejaká príde - okrem finále - tak je to len simulácia ). Natočiť hĺbavejší robotický snímok, ktorý sa zameriava viac na charaktery, ako na akciu, na to treba dobrý scenár. Remeselne to vždy môže zapôsobiť aspoň s minimálnou určitosťou, ale príbeh je prázdny. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Soehyun (Soo-yeon Kang) trpí nevyléčitelnou chorobou, která ji má behěm pár měsíců zahubit. Filmová hrozba se stala bohužel skutečností, Soo-yeon Kang zemřela v květnu 2022, pár měsíců po skončení natáčení. (cerdax2)

Reklama

Reklama