Reklama

Reklama

Čung_E

Trailer

VOD (1)

Specialistka na umělou inteligenci v blízké postapokalyptické budoucnosti naklonuje mozek vlastní matky, která bývala elitní vojačka, aby tím ukončila občanskou válku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Promarněný potenciál na to jak je to krátké (překvapivě asijský film co má pod 2 hodiny) je to nudné . V roce 2100 cosi žijí lidi na Marsu mají tam kolonie 3 ty kolonie se vzbouří a válčí proti nim. Lidi mají jednu hrdinku co zabila hodně robotů při poslední misi , ale selhala ti roboti ji zatkli a mučili ji  lidi ji pak zachránili její vědomí vložily do robota a zkoušely  napravit její selhání s tím, že zjistí kde je chyba a pak ji pošlou zpátky. Bohužel většina filmu stojí na místě kde několik osob pořád vykecává zajímavá  akce je jen zhruba 25 minut před koncem a končí to otevřeně  v podstatě nijak (možná plánují pokračování). Ta akce je dobrá, ale je jí málo jen za ni dám ty 2 hvězdy a ještě chválím nápad udělat z hrdinky odboje pornorobotku.  40 procent více ani omylem ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem v očekávání, zda se v Asii konečně podařilo udělat dobrý science fiction film - stále tomu něco schází. Má to výbornou myšlenku a vymyšlený svět, má to výborně ztvárněné roboty, emocionálně mě to však nebralo a jedna postava mě celkem vadila (přesto že jsem následně pochopil proč je taková, jaká je). Možná by nebylo zlé, kdyby se jednou našel režisér a scénárista, kteří udělají scifi bez tradičních korejských emocí. Čistě akci. ()

Reklama

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Ked toto nekdo nazve debilinou (netreba sa diviť ked vnímanie filmu a okolia má panensky čisté),má tolko súdnosti ako československý turista na túre po vedlajšej dedine bez mapy a nabitého elektrokola,alebo si ho len honí ako komentátori novasport pri každom dotyku(penisa) Davida Pastrňáka s obrazovkou(nič proti českým komentátorom a športovcom)Za mňa v porovnaní giganticky zväličene neporovnatelne pozoruhodné ako kariéra Petra Sagana,Petry Vlhovej,Dominiky Cibulkovej,ale hlavne Mariána Gáboríka! ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Dneska je hodně trendy bejt dement hejtující Netflix. A to většina těchhle dementů si ho ani neplatí a jen pirátí a ještě si stěžuje, protože je přece lepší koukat se na Novu na pořád ty samí blbosti dokola. Já mam tyhle jednohubkový blbůstky rád; rozhodně lepší pokoukání než třeba nedávný (nechutně nedhodnocený) Everything Everywhere All at Once. 3,5* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripomenulo ďalšiu tragédiu od Netflixu a to film Interceptor. Tým jak je tam kopa kecov a trocha akcie v relatívne obmedzenom priestore. Akurát tentoraz ani tá akcia za absolútne nič nestojí. Také lacné tuctové CGI jak z nejakej súčasnej videohry. Asi. Videohry nehrám už 20 rokov. Ale sem tam som nejaký trailer videl. Takže bude to na podobnej úrovni. Gore nula, nula, nič, takže ani v tomto ohľade si úchyláci na svoje neprídu. No proste nuda a po každej stránke tragédia. 1/10. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Soehyun (Soo-yeon Kang) trpí nevyléčitelnou chorobou, která ji má behěm pár měsíců zahubit. Filmová hrozba se stala bohužel skutečností, Soo-yeon Kang zemřela v květnu 2022, pár měsíců po skončení natáčení. (cerdax2)

Reklama

Reklama