Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sklouzněte do pitevny a nakoukněte do smrtících záznamů nejlepšího současného mistra hororu - režiséra Johna Carpentera - a vychutnejte si jeho tři morbidní krvavé povídky. Robert Carradine a David Naughton rozpumpují vysokooktanový horor, jakmile se ďábelský masový zabiják vrhá na svou obět - BENZÍNOVÁ PUMPA. Stacy Keach, Deborah Harry a rocková superhvězda Sheena Easton dostávají kapky v tomto nejen vlasy, ale i žaludky zvedajícím příběhu - VLASY. Poslední příběh bere do svých rukou hostující režisér Tobe Hooper a posílá Marka Hamilla a Twiggy, aby se podívali nadpřirozenému krvavému zlu na zoubek - OKO. Takže se pořádně zapněte do svého pytle a rozklepejte se hrůzou spolu s Johnem Carpenterem v tomto šokujícím festivalu hrůzy, po kterém budete chtít více a více. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Body Bags by mohly být jako typický příklad uvedeny ve slovníku pod heslem "béčko":). Nemusí se o toho kdovíjak přemýšlet, protože příběhy jsou ve všech třech případech až kouzelně jednoduché (a přesto ne hloupé), což bylo přesně to, co jsem od toho chtěla. Příběh první je hodně slušný a podle mě nejlepší. Atmosféra je parádní... kdo by byl řekl, že obyčejná benzínka může být takhle strašidelná. Příběh druhý se mi sice líbil o něco méně a měl trochu dlouhý úvod, ale závěr to značně vylepšil. A třetí příběh od Toba Hoopera? Oproti Carpenterovi je zde vidět určitý rozdíl, je to mnohem temnější, méně hravé, ale pořád dobré. Avšak největší sranda byla sledovat samotného Carpenetera v roli koronera, který na pitevně jednotlivé příběhy uvádí:). ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Tři strašidelné povídky a i když zavání béčkovým vzhledem, jsou napínavé a někdy velmi vtipné. Líbíly se mi všechny tři a dlouho jsem se tak jemně nebál. Dokonale vyvážené, lehce morbidní a nadčasové. Příběhy jsou sice povědomé a takové laciné, ale jsou dobře načasované, obsazené a s nevšedními konci. I když je jasné, že to je jen fikce, tak jsem do toho lehce ponořil a uvěřil. Povídkové filmy mají výhodu, že je neubíjí délka a 30 minut pro každou zápletku je akorát. Nebyla zde zbytečná brutalita dnešní doby. Škoda, že toho nenatočil John Carpenter víc. Bylo cítit, že si to užíval a tu náladu přenesl i do toho televizního filmu. Vypravěčský konec s Carpenterem je nečekaný i vtipný zároveň! ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Spíš taková hříčka. Na příbězích je vidět, že jsou spíše šuplíkový materiál. "Gas Station" je strašlivá zbytečnost, která nepřinese vůbec nic nového, "Hair" mají supervtipný nápad, ale u toho končí a "Eye" v nejlepším usekne. Herecké výkony jsou strašný zlo a celkově je to spíš určeno pro milovníky osmdesátkových béčkových hororů... což já nejsem. Na druhou stranu musím přiznat že jsem se nenudil. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

první povídce už na začátku chyběl drive, druhá je o vlásek lepší a při třetí už jsem celkem valil oko... ale pak byl najednou konec a v součtu je to "jen" úsměvná kompilace průměrných hororových béček, z níž čpí stará škola a noční hodina na některé z komerčních televizí. přesto zábava na 60%. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

John Carpenter uvádí jako zřízenec pitevny 3 povídky, z nichž si první 2 sám režíroval. První na benzínce s krásně tvarovanou Alex Datcher je taková klasická Carpenterovka, která připomene Halloween nejen odkazem na Haddonfield. Druhá s vlasama je spíš taková komediálního rázu. Ale zato třetí s okem připomene ujeté kořeny Tobeho Hoopera v čele s nebývale psychopatickým Markem Hamillem, kterého jsem nepoznával. A na závěr epitaf s Carpenterem a jeho postavou. Příjemný závan minulosti. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Tento film byl natočen jako pilotní díl k seriálu, ale Showtime nakonec pokračování odmítli. (Chatterer)
  • Vo filme "má prsty" niekoľko slávnych hororových režisérov. John Carpenter hrá koronera, uvádza všetky poviedky a dve z nich ("Benzínová pumpa" a "Vlasy") aj režíruje. V prvej menovanej, ktorá sa natáčala iba v noci, si zahrali Wes Craven a Sam Raimi. Štvrtý do partie, Tobe Hooper, režíruje poviedku "Oko". (beso74)
  • John Carpenter strávil v maskérni 3 dlhé hodiny, než ho pripravili pre úlohu koronera. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama