Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1946, Idah Parsons. Dcéra bohatých rodičov sa zúčastní večierku, kde sa stane obeťou brutálneho znásilnenia. Pred ešte horším osudom ju zachránia jej psy, ktoré spravia s násilníkom krátky proces. Následne sa Ida rozhodne odísť na opustený ostrov, kde sa jej narodí znetvorené dieťa. O takmer 40 rokov neskôr sa skupinka tínedžerov vracia na ostrov, kde trávia prázdniny. Stratia však kontrolu nad loďkou a úplne ju zdemolujú na pobrežných skalách Psieho ostrova. Keďže počuli reči o istej žene, bývajúcej na ostrove so svojími psami, rozhodnú sa ostrov preskúmať a pohľadať pomoc. Klopú však na nesprávne dvere, tu nebýva žiadna Matka Tereza... (beso74)

(více)

Recenze (16)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Bohužel, já prostě na ty staré horrory nejsem. Nechápu, proč na to koukám, asi čekám, že mně něco ohromí. Ale čekám marně. Ty staré horrory jsou bez napětí, bez špetky strachu, vidíme amatérské herecké výkony, krev všelijaké barvy, jen né červené a když je ve filmu nějaká obluda, tak nejde vidět. A navíc i když horrory z 80. a 90. let vycházejí na BLU RAY, je to děsná kvalita. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Vydarená vykrádačka Piatku trinásteho. Vo všetkých ohľadoch kvalitné remeslo. Film má skvelú atmosféru a dej, ktorý postupne odhaľuje škrepy z tajomstva, ktoré ukrýva neobývaný ostrov. Pravdaže nie je to prvá liga, ale v rámci možností i v porovnaní s inými dobovými slashermi je to jednoznačne silný nadpriemer. ()

Reklama

giallo 

všechny recenze uživatele

S klidnou rukou na srdci můžu napsat, že pokud jste neviděli Pátek třináctého, Vraha Rosemary nebo původní Halloween, tak raději volte jeden z těchto kultovních a léty prověřených kousků. Humongous je totiž jen velmi špatně vylouhovaný extrakt z těchto slasherů. Nejzdařilejší část filmu (úvod) tvůrci čitelně okopírovali z Vraha Rosemary a ve zbyteku filmu si vystačili už jen se svojí nulovou invencí a upachtěnou nudou. Bohužel, nic víc a nic míň... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ostrovní slasher obsahuje všechna klišé, která fanoušek hororu zná. Úvod nabídne hned dvě drsné scény - znásilnění a roztrhání psy. Přenesení v čase o 36 let a sledujeme skupinu mladých lidí, co se vydá na moře. Stačí jen tma, mlha, trosečník a frajeřina jednoho z bratrů a většina má o násilný odchod ze světa postaráno. Naháněčky, hovadské chování postav a nezničitelné zlo jsou přesně tím, co dnes spíše pobaví. Přesto se najdou i napínavé scény - jeden by neřekl, jaký nervák může být sbírání borůvek. Nechybí ani kostra v domě, zvířecí mršiny a temný sklep. Žánrově průměrné, ale já se, jak už bylo zmíněno, pobavil. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkme dobrá napodobenina Pátku 13. Film sice není nijak extra pátku podobný ale ten konec z toho pořádně smrdí. Každopádně je to hloupoučký slasher kterých je milion, ale nějakým způsobem si mě dokázal uchytit. Vražd je pomálu a maska vraha, nebo spíše make-up je nic moc. Hlavně ta spálenina na konci je strašná. Ale má to atmosféru a ten dům byl parádní. Ale i přes to je to prostě až moc obyčejný a hloupý na to abych dal větší hodnocení, ale pokud máte rádi slashery a nic jiného Vám nejde do ruky tak to zkuste. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama