Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (256)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi hodnotí,neboť větou:"film mi docela pěkně utekl,až na to že jsem se docela nudil",bych si asi dost protiřečil,ale prostě to tak cítím.40 dnů a 40 nocí je takový nemastný,neslaný kousek,na který se pěkně kouká,ale při závěrečných titulkách jsem zjistil,že mi ten film vlastně nic nedal.Ani zábavu,ani ponaučení,ani nic.Herci se přesto snažili,Shannyn Sossamon má své kouzlo a Josh Hartnett,ikdyž mi ze začátku neseděl,si nakonec své dobré také odehrál.Celá myšlenka filmu je nicméně dost přitažená za vlasy,o konci nemluvě,zkrátka film na jedno zkouknutí a hotovo. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu se, proč to vůbec sleduju! Ale hnusilo se mi to, naštvalo mně to, a urazilo. Co to je za ideu?? Proč by to jako mělo být 40 dní tak nemožné?? Protože vaši "kamarádi" jsou takoví s**či, že vám dělají ve všem naschvály, a nikdo, včetně bratra, nebo "té pravé" nedokáže ani trochu podpořit něčí -i když krátkodobý- styl života? Hnusí se mi, jak tenhle film staví sex na nejvyšší místo v lidských životech. O nic víc přeci nejde, že?! ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmu mě nesnesitelně vadí a nudí. Prostě sexuálních komedií je tolik a každá má úroveň kdesi v podzemí všech stupnic. Těch rádoby komedií je tolik, tahle za podívání nestojí. Škoda času. Spousta scén je vyloženě trapných (kněz a jeptiška! no nad tím zůstává rozum stát) a je vidět, že tvůrcům není nic svaté. A i hlavní idea je posunutá kamsi za hranici běžného uvažování a už vůbec nemluvě o tom, že nepřímo prosazuje "kdo nesouloží denně aspoň 2x není in". Prostě kravina na kvadrát, výplod neumětelů. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla kdysi dávno, ale s polským zvukem a angličtinou dohromady a bez titulek, takže jsem z toho moc neměla a navíc jsem si ani nic nepamatovala, jen ten ústřední námět. Nejsem z těch, které by při pohledu na Joshe Hartnetta taly slastí, nejsem ani z těch, kteří by vyhledávali romantické komedie, a po zkušenostech z filmy jako Holky to chtěj taky a hlavně Kluci to taky chtěj už vůbec nevyhledávám komedie, kde tématem je sex. Tenhle film byl navíc docela nudný, moc mě to nezajímalo, nebavilo a už od začátku bylo jasné, jak to skončí. Pro mě spíše ztráta času. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo sa tento filmík snaží pretlačiť názor, že bez sexu človek absolútne nemôže fungovať a čo horšie... no keď už spolu akože chodíme (rozumej: videli sme sa 3x), tak sa hneď musíme spolu vyspať, lebo inak sme divný. Takže: komédia? nie nebolo to smiešne; romatický? vôbec to nebolo romantické. Takže pre mňa prepadák za tie hlúpusti ktoré to chce prezentovať... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Stejně tak v brýlích Nicole hned v úvodní scéně se odráží mikrofon. (don corleone)
  • Film sa natáčal hlavne vo Vancouveri, ale niektoré scény boli nakrútené aj na niektorých miestach v San Franciscu. Film sa natáčal od 1. októbra do decembra 2000. (Arsenal83)

Reklama

Reklama