Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatný vtip. 99% filmu je naprostá slátanina a to 1%, stojí za shlédnutí. Bohužel to jsou úvodní titulky, po kterých každý pro vlastní bezpečí měl přepnout program. Lituji lidí, co tak neudělají a i já sám jsem v o půl 2 ráno hledal svojí pistoli se stříbrnými náboji(jistota je jistota). Nazval bych tento film ne megalodonem, ale megashitem. Třeba by se někdo na to chytil a neodolal. ()

Ctitel odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná kamera, strašné "herecké" výkony, děsivé animace a jako lahůdka nakonec nesmyslné úmrtí. SPOILER! Ale vážně, ty animace... např. ten výbuch megalodona, lepší výbuchy jsem zvládal v grafických projektech na střední škole. Docela by mě zajímal rozpočet filmu, bohužel jsem ho nikde nenašel. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina odehrávající se na těžařské plošině v severních Atlantiku, kde pracovníci sjíždějí ve futuristickém výtahu hluboko na mořské dno, koukají po rybách, obřích medúzách a chobotnicích z upravených sonarů a do toho všeho jim na dveře pořád buší ekologové. A až po nějakých 50 minutách se objeví to hlavní, kvůli čemu jsme chtěli tohle nízkorozpočtové béčko vidět, a to megalodon! Na štěstí se pak objevuje poměrně často, a tak se na film dá dodívat nejen z pocitu, jak to s ním asi skončí. [1805. hodnocení, 108. komentář, 15%, 61. nejhorší film] ()

Trenz 

všechny recenze uživatele

Když nad tím tak přemýšlím, mně se ten film líbil docela dost. Jo, ten žralok byl opravdu předigitalizovanej, ale jinak tomu filmu nemám v podstatě co vyčíst. Možná to bude i tím, že se na tyhle filmy nedívám a udělala jsem vyjimku kvůli Robinovi Sachsovi. Dabing mě nezklamal. To je vždycky to, čeho se děsím nejvíc. Tentokrát vybírali dobře a i charaktery byly hezky vykreslený... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

asi se na ten film podívám ještě jednou, jestli ho vůbec budou dávat. proč? ne, nejsem masochista ani sebevrah, ale jak píše Djkoma, nejlepší část jsou úvodní titulky a ty jsem neviděl! Vlastně jsem ani neviděl konec, protože si ho docela dobře dokážu představit sám. Pseudoekologický kecy skrze celej film mě štvaly, herci taky, děj ještě mnohem víc. Jak píše wopi, jediná celkem pěkná a zábavná věc byly ty nový druhy v jeskyni. Jenže tím to skončilo Jinak to byla totální slátanina a jen tak mimochodem, když dělali průzkum, jestli se vůbec oplatí postavit tu plošinu, jak mohli přehlídnout tu obrovskou jeskyni plnou všech možných potvor a jednoho nasranýho pravěkýho žraloka? Pokud to bylo vysvětlený ve filmu, omlouvám se, ale po hodině hloupýho děje jsem ten film prostě přepnul na ten lacinej eroťák na markíze, kde jsem se neuvěřitelně bavil inteligencí filmu, kde jde jen o jedno - vzrušit mladý nedospělý klučíky, protože jinak to jsou taky sračky. Jo ještě něco, viděli jste film Deep star six? Přišlo mi to tomu snímku dějově strašlivě podobný. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama