Reklama

Reklama

Vztekle tvá

  • Česko Druhá strana mince (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Terry Wolfmeyerovou (Joan Allen - Tváří v tvář, Bournův mýtus) opustil manžel. Ponechal ji na pokraji zoufalství a napospas čtyřem dospívajícím dcerám. Osamělá žena naváže neobvyklý vztah se svým navenek nevlídným sousedem Dennym Davisem (Kevin Costner - Vzkaz v láhvi, Krajina střelců). Vypadá to, že jediné co ty dva spojuje, je láska k alkoholu. Úsměvný příběh o tom, že štěstí najdeš tam, kde ho nečekáš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (70)

otík 

všechny recenze uživatele

Romantické drama o ženě, která je naštvaná na všechny své dospělé dcery i na svého nápadníka. Manžel od nich odešel do Švédska se svou sekretářkou (to si alespoň myslí) a ona se s tím jen těžko vyrovnává. Natočit romanci o babě, která točí všechny kolem sebe - toť hodně velký úkol, který se podle mně moc nepodařilo povést. Navíc závěr je tak směšný, až to diváka musí bolet. Velká podivnost tento film. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný no hrozne nevyvážený mix komédie, romantiky a drámy. Kevin Costner v úlohe šitej jemu na telo dá zaspommínať na roky jeho najvačšej slávy a Joan Allen je ako šíbnutá rozhnevaná mamička v stredných rokoch tiež presvedčivá. Popravde, nemal som ani chuť písať komentár, no pokiaľ máte radi čierny humor, z jednej scény vám padne sánka. To mi vere :). (6/10) ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Téměř evropský film, silný příběh, absence klišé, jen matka je možná málo protivná a Denny až příliš pohodový. Pro Joan Allenovou je škoda, že se za celý film doopravdy usměje pouze jednou, protože to je moment, kdy se stává velice hezkou, neboť má překrásný úsměv. Ženskému publiku to však vynahrazuje skoro permanentně se usmívající Kevin Costner. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Terry Wolfmeyerová je dobře situovaná žena v domácnosti a matka tří dospívajících dcer. Její spokojený život se zhroutí ve chvíli, kdy ji opustil manžel a podle všeho utekl se svou sekretářkou. Zlomená Terry se postupně mění v zahořklou a vzteklou ženskou. A pak do jejího života vstoupí osamělý soused, navenek nevlídný alkoholik a bývalý profesionální hráč baseballu. Výsledkem je pro mě divný film, který je divně vybudovaný bez pořádné zápletky, která by ho stmelila. V závěru přijde s nečekaným rozuzlením, ale to co je před tím, mě nedokázalo zaujmout. Klady: herecké obsazení je na takový film až moc dobré + některé scény působí neotřele + zajímavý závěr. Zápory: film se točí na jednom místě a připomíná svojí minimalistickou koncepcí divadelní hru - žádný náboj ve vypjatých scénách - řídká dějová linie - divně vystavěný scénář - rozvleklé tempo - řada předlouhých scén, ve kterých se nic neuděje - přepálená stopáž. Mé hodnocení: 40% ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Terry Wolfmeyerová ztvárněná Joan Allen je příjemná a sympatická asi jako popáleniny prvního stupně. Je to neskutečná bréca, celý film se člověk diví jak by se někdo do takové vřískající husy mohl zamilovat - ale stalo se a na scénu přichází alkoholický pohodář Kevin Costner, které ho z přílišného klidu nevyvede ani Joan Allen a to už je fakt co říct. Film nemá spád, svižnsot ani dialogy, které by vás pobavili nebo nějákým způsobem oslovili. A tak tenhle dvě hodiny trvající film psotupně klesá níž a níž jako ponorka a ten závěr to fakt nevytrhne. Kromě toho člověka napadá, proč Terry Wolfmeyrovou neposlali na konci za manželem, mohli mít po problémech. 35% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Scénárista Mike Binder psal scénář s tím, že hlavní roli bude mít Joan Allen. (viperblade)
  • Kevin Costner přibral pro svou roli 9 kg. (viperblade)

Reklama

Reklama