Reklama

Reklama

Epizody(22)

Recenze (4)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný! Všichni jakoby se utrhli z řetězu a seriál mi naservíroval parádní zábavu. Je až neskutečný jaký druhý dech seriál chytil. Dokonce budu tvrdit, že jedenáctka je nejlepší série seriálu. Kutcher se do toho vžil a obul, že je z něj regulérní bůh, co mě bavil od začátku do konce. Alan je sice už jen taková parodie sama sebe, ale ostatní postavy to nakoply do výšin, v čele s cameem Mily Kunis. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí 11. série se opět velmi vzpamatovala, protože Lynda Wonder Carter! A místo Charlieho tu máme Jenny, která ráda jódluje do jeskyněk. A Barryho a Jeffa Strongmana. ()

Galerie (233)

Zajímavosti (36)

  • „Vidíte Afroameričanku a hned vás napadne: Teta Jemima nám upatlá pár tučných lívanců... musím si přinýst vlastní šátek, nebo mi nějakej přidělíte?“ rozčiluje se adeptka na místo uklízečky Lisa (Kimberly Hebert Gregory). Naráží tím na potravinářskou značku Aunt Jemima, vyrábějící zejména snídaňové směsi, jejíž původní logo ztvárňuje postarší černoška v šátku. V červnu 2021 byla značka Aunt Jemima ukončena současným majitelem (PepsiCo) kvůli údajným rasisticko-otrokářským stereotypům. (ČSFD)

Reklama

Reklama