Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 692)

plakát

Nový papež (2020) (seriál) 

Tohle prostě nedávám. Zázrak se bohužel konal a ani druhý seriál o Papežovi se nejen, že do mě netrefil, ale naopak úplně minul. Sám ani nevím co bych k tomu víc napsal Sorrentino vytvořil pro mnohé parádní seriál, pro mě to je 19 šíleně nudných, byť zručně natočených, epizod o tématu, který by mě bavil, kdyby to nebyl Sorrentino.

plakát

Hannibal - Zrození (2007) 

Gaspard Ulliel je skvělý. I když mu film, scénář i všechno ostatní hází klacky pod nohy co 20 sekund, jeho Hannibal je slizký, inteligentní a děsivý. Velká škoda jeho úmrtí, protože tady ukázal, že talent rozhodně měl. Film je bohužel pouhou snahou vytřískat něco málo navíc ze známé značky.

plakát

Godzilla VS Destoroyah (1995) 

Scénáristicky samozřejmě stejná slátanina jako předchozí díly, ale tentokrát je tu i zábavné potvory, které vypadají jak potomci Vetřelce a Predátora. Na konci je Destoroyah a zase se to celý začne mydlit. Potěšila ale provázanost, nebo alespoň její snaha, s prvním dílem, včetně závěrečných titulků.

plakát

X-Men: Poslední vzdor (2006) 

Neprávem nedoceněná černá ovce. Akce je skvělá, scénář solidní a Jackman je v roli Wolverina jak ryba ve vodě. Odešlo se od temnějšího vyznění, je tady víc popkornu, ale přitom se podařilo vytřískat i nějakou tu emoci. Trojku mám z těch prvních 3 asi nejraději.

plakát

Stovky bobrů (2022) 

Ne, tak bohužel. Ten parádní humor jsem tam neviděl. Originální to je, o tom žádná, je tam opravdu neskutečné množství nápadu a natočené to je vskutku originálně, ale ani jednou jsem se nezasmál. Ne, že by to byla trapná kravina, ale prostě mě to téměř ve všem minulo. Ke konci jsem už skoro umíral... být to půl hodinový kraťas, bylo by to mnohem lepší.

plakát

Gotti (2018) 

Nudná a dlouhá gangsterka, ve které není překvapivě nejhorší Travolta, ale všechno ostatní. Travolta se tímhle chtěl nejspíš dostat do takovýho toho klubu gangsterek, na které se dlouho vzpomíná. A dopadlo to přesně naopak. Absolutně nezajímavá nuda.

plakát

Červený drak (1986) 

Na jednu stránku celkem solidní thriller s fajn Petersenem, ale ve srovnání s Mlčením to prohrává doslova ve všem o několik tříd. Hlavně Brian Cox, který prakticky nedostal žádný prostor být nějak zajímavější.

plakát

Rytmus: Tempos (2020) 

Určitě lepší než Sídliskový sen. Tohle je více zaměřené na Kontrafakt. Dramaturgicky lepší, jsou tu lidi, kteří hip hopu rozumí a jsou Rytmovi blíž.

plakát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

Vůbec ničím nezajímavý dokument, který by sice chtěl ukázat Rytmuse v trochu důvěrnějším světle, ale vůbec se mu to nedaří. Naopak, při závěrečném výletě do Indie jsem šel do kolen...

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Budiž ke cti, že si budu z dvojky pamatovat lepší a delší akci než v prvním dílu a tunu epický hudby při sklízení obilí. Jurečka bude mít jistě radost. Snyder se ale jinak drží v těch nejhorších vodách akčního sci-fi, kam už pěknou řádku let patří. Je to prázdné, postavy pitomé a závěr mi je prostě a jednoduše totálně ukradený. Hounsou je fajn, Boutella na Zlatou malinu.