Reklama

Reklama

Dotek Medúzy

  • Česko Dotek Medusy (více)
Trailer

Obsahy(1)

Medusa byla bájná postava řecké mytologie s hady místo vlasů. Kdo na ni pohlédl, zkameněl. Film vypráví příběh spisovatele, který je nalezen zdánlivě mrtev. Jeho mozek vysílá záhadné signály. Policejní inspektor, který vyšetřuje tajemství jeho smrti, objeví jeho schopnost ničivé telekineze... (Davay Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (444)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Geniální. Vše vystihující slovo pro tento film. Tak úžasnou atmosféru, která se postupně zahušťuje a graduje k velkolepému finále, jsem snad ještě neviděl! To vše je podpořeno vynikající hudbou a dokonalým, démonickým výrazem a hereckým výkonem Richarda Burtona, kterému bych se po zhlédnutí tohoto snímku rozhodně do očí nepodíval. Jeho uhrančivý pohled a mrazivé výroky pronikají až do morku kostí. Poslední scéna je tou nejlepší možnou tečkou za takto vydařeným mystickým thrillerem, jenž nemá obdoby. Zaslouženě dávám plný počet hvězd. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vyrazili mu mozog z hlavy.“ – „Toto robíte spisovateľom v Anglicku?“ Mrazivý mysteriózny kriminálny triler s v titulných úlohách Linom Venturom ako inteligentným francúzskym detektívom, Cowleym ako doktorom a Richardom Burtonom ako britským spisovateľom, ktorého ničia desivé paranormálne schopnosti (čím sa DOTYK MEDÚZY radí po bok CARRIE, MŔTVEJ ZÓNY alebo SCANNERS). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zlý film o zlém chlápkovi, který svými myšlenkami ničil zlou společnost? Ano, byly chvíle, kdy jsem si říkal: "Ty máš pravdu, Johne" a nebyl to jen vychytralý alibismus vedoucí k tomu, aby pan Morlar svůj nepříjemný pohled upřel na někoho jiného. Skvěle mrazivý zážitek mi navíc umocnilo vědomí, že v mém okolí existuje člověk s podobně telekinetickým potenciálem a já mám vlastně strach z toho, co se bude dít, až jednoho krásného dne odhodí svůj nekonečný optimismus. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Bát jsem se přestal ve svých 6 letech, když jsem zjistil, že čerti nejsou pekelný bezdomovci, ale jen obyčejný, vožralí lidi. Kdyby se na mě ale někdy podíval Burton, ať už střizliv nebo opiv, tak bych si možná, soudě dle množství tekutiny v nádrži, cvrnknul... A vůbec mě neuklidňuje, že je víc jak 20 let bez špetky života ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

"Dotek Medusy" je parádní film. Než jsem se dostala k jeho zhlédnutí, trochu jsem se obávala, že už si s ním pohrál zub času. Zaplať Pánbůh, nikoliv. Dostalo se mi 105 minut napětí, nervozity a příjemně nepříjemných pocitů. Snad malinko mě zklamalo, že jsem brzo uhádla, kdo se pokusil spisovatele Morlala zabít. Ale to přesto nemohlo ani na okamžik zastínit atmosféru snímku. Jestli se k němu ještě někdy dostanu, nenechám si ujít druhou projekci. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • Víte že v Jihoafrické republice nechtěli film povolit do kin, pokud nebude ve střižně ustřihnut úplný konec, oslavující podle místních zákonodárců zlo. (Rodriguez)
  • Fiktívnou Ministerskou katedrálou v Londýne, ktorá sa zrútila, bola v skutočnosti katedrála v Bristole. (marlon)
  • Pro katastrofickou scénu nárazu do budovy byl použit třímetrový model letadla Boing 747 zavěšený v šestimetrové výšce. (Terva)

Reklama

Reklama