Reklama

Reklama

Krásný život

  • Dánsko A Beautiful Life
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hudební producentka objeví skrytý talent u mladého rybáře, který ale neví, jestli je připravený na hvězdnou kariéru – a na lásku. (Netflix)

Videa (31)

Trailer

Recenze (14)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Potoky slz, silná gesta, nenahraditelné ztráty, zbytečné, ale neodvratné prohry, výčitky a zrady, v součtu desítky minut zjihlých pohledů, všichni ranění, v problémech a věčně v tenzi- prostě kýč, kýč, kýč- jak ten bič. Ale pochopím, když se to bude líbit. Adonis s andělským hlasem se zamiluje do kromobyčejné holky- ano, takže do tebe, do tebe, a do tebe samozřejmě taky. Což o to, tenhle Elliot/ Christopher vypadal a zpíval luxusně, ale to neznamená, že tady každá druhá scéna nebyla zbytečně natažená plus mínus o 3 minuty. Byla. A nejen proto je to pro mě totální propadák. ()

tein 

všechny recenze uživatele

Kycovita prvoplanovana nezazivna zdlouhava romantarna pro ztrestene a nadrzene pubosky, kde se radoby drsnak chova jako hystericka buznicka (rozhodne nemysleno homosexual), jez kvili jako by jej nekdo nakopal do rozkroku. Pubosky z toho dojaku asi chrochtaji blahem, jelikoz navic hlavni postava skvele odpovida moderni verzi drsneho ac citliveho a romantickeho hezounka / prince z pohadky, ale clovek se spetkou rozumu, vkusu a sluchu u toho musi zakonite trpet. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tých príbehov už bolo. Neoholený zálesák čo loví kapry vezme drevo do ruky a zrazu má hlások ako eunuch po dvojnásobnej kastrácii a ešte aj novodobý Dán z Teheránu takmer zhodí stodolu od nadšenia. Samozrejmosťou je ťažký osud, detstvo bez rodičov a tak, to preto nezvýšilo na žiletky. Zvyšok je už len o tom, že hudobná manažérka v tejto hviezde uvidela potenciál, lenže prvé, čo využila, bola jeho potencia. ()

Katie88 

všechny recenze uživatele

Příběh je pěkný, ale chybí tomu kvalita zpracování. Ty motivační řeči o nové rodině na konci pak působí dost trapně, protože za celou dobu sledování tam žádná velká hloubka není. Výsledkem je jeden velký kýč a navíc mě dostávalo, že porovnávali sice hezky zpívajícího popovýho zpěváka s rockovou hvězdou. Jasný, hudba je jen jedna, ale to porovnání je opravdu směšný. Tak na 2,5 hvězdy. ()

www 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh o rybáři který najde štěstí a lásku prostřesnictvím hudby. První polovina filmu byla velice povedená, nechyběl nějaký lehký zvrat a zaváhání hlavního hrdiny, kvůli své nedůvěře ze šance kterou mu nabídli. Bohužel pak na scénu dorazí velký zvrat s návratem kamaráda a za mě tohle bylo absolutně degradovalo celý film... Život není pohádka, ale mrzí mě že celý film nebyl natočený ve stejném duchu jako jeho první polovina - byl by to krásný příběh rybáře, který díky hudbě získá bohatství, lásku a kariéru, bez velkých zvratů a vrcholem by bylo získání rodiny. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Kodani, Frederikshavne, Aarhuse a Ebeltofte (Dánsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama