Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rámci experimentu je psovi, který byl brutálně týrán, provedena operace, při níž mu jsou jeho kosti nahrazeny kovovými. Nenávist v jeho hlavě ale zůstává. Začíná krvavá štvanice kde vyhraje jen ten, kdo přežije! Otázka je, kdo to bude... (oficiální text distributora)

Recenze (45)

demented 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na kvalitu posledných Yuznových filmov som veľa nečekal. Tušil som, že to bude hovadina a bohužial som sa nemýlil. Yuzna je skrátka babrák. Trapný a dementný, miestami smiešny príbeh (taká drsnejšia verzia filmu Lassie sa vracia :) ), ktorý nemohol vyzerať dobre ani na papieri, mu síce moc šancí na ukázanie remesla nedáva, no na druhej strane existuje mnoho lepších filmov s ešte blbšími scenármi. Jedna hviezda len z nostaligie a za tých pár trikov, ktoré zmierňujú divákovo utrpenie a robia tento škvár trochu znesiteľnejším. Ale fakt len trochu. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora je poněkud matoucí, čekal jsem to brutální týrání, provedení operace, ale zmiňovaný experiment filmu zřejmě předcházel (pokud tedy experimentem není myšlený snímek samotný). Nicméně ona nenávist je vcelku povedeně vykreslena, Yuzna postupnými střípky odhaluje mozaiku onoho činu. Konec je taky vcelku ucházející. Samozřejmě by šlo hodně věcí zlepšit (vlastně všechny), ale tenhle hafan na úplné dno nepatří. 30% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ušetriť klávesnicu a napísať, že ide o najväčšiu Yuznovu sr@čku. To by bolo najlepšie riešenie. Lenže brané do úvahy, mám za sebou 90% jeho filmografie ( pričom mi ešte niečo chýba ), takže nie som hodný to takto ohodnotiť a pri tom je to môj osobný názor. Ale viete čo? Verím, že sa 90% divákov s mojím názorom stotožní. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu posílám Brianu Buznovi za tento dementní snímek, který je celkově tak hovadský až mi místy příde dobrý. Začátek a dál je film v pohodě, stupidita se dá vydejchat, vynucená soulož překvapí, mord matky před očima dítěte je fakt brutal, slepice je správně "ulítlá", hlavní postava je nesympatická až hrůza, ale dejme tomu, pejsek je opravdu pohlazeníhodný, sice tu nestoudně vykrádáme jeden z nej sci-fi filmů, ale s odvoláním na rádoby originalitu, a pak konec! Ten konec je to nejhorší. Konec celý film posílá ke dnu, a jako kdyby tam už nebyl?! Navíc, mnohem lepší by bylo ukázat např. stvoření toho milého pejska. Jako divák jsem neměl šanci vidět, kde se tam sakra vzal a proč, atd. To by možná už tak nevýrazný děj okořenilo. Neříkejte mi, že "Terminátor" si to rozdal s fenkou rottweilera a ten hajzl - ředitel věznice, či co - si to koupil jako štěně!!! ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Ačkoli většina lidí je proti tomuto filmu a píší o tom, že Yuzna zklamal, já si to zase tak nemyslím. Oblíbil jsem si tohoto režiséra a jeho práci a prostě chápu, že asi docházejí nápady nebo nevím. Nápad natočit film o tzv. psím terminátorovi, který ničí všechno co mu přijde do cesty je vcelku zajímavým nápadem, ale již podle názvu Rottweiler je jasné, že nepůjde o bůh ví jaký horor. Ale já osobně musím říct, že jsem se dokázal po celý čas příjemně bavit, nenudil jsem se, efekty filmu byli vcelku slušivé a celkový děj nebyl zas tak špatný. Já hodnotím Rottweilera jako průměrný horor a dávám proto za 3 hvězdy, které mu právem patří. A pevně doufám, že se Yuzna trochu zvedne, pač kde sjou ty časy, kdy točil jednu pecku za druhou:-( ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama