Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mister Fookah má pravdu, je to solidní zábava. Opravdu solidní. Některé vtipy jsou opravdu dobré, dokonce lepší než by člověk čekal, možná je tu jen trochu moc návodů jak prohánět fenky... A skvělá zpráva - Lara Flynn Boyleová za těch pár let od Twin Peaks (odkud ji asi čeští diváci mají v nejčerstvější paměti) jenom zkrásněla. A abych citoval film, jsme směšná planetka, kterou může ovládnout jenom párem mléčných žláz:) Je fakt, že by se tomu dalo docela věřit, oceněním jejích kvalit nebo spíš varováním?:) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Stejně tak jako mě bavila jednička, tak i dvojka. Nemá smysl hledat mouchy na druhém díle. Vždycky jsou slabší, než první. Zde se námět srandovní sci-fi ze světa, kde jsou mimozemšťani tak četnou entitou jako třeba Romové, jen se to prostě neví, trochu víc rozvíjí a víc zabředne do historie speciálního sektoru, který má onu entitu pod palcem. Já myslím, že srandovních sci-fi není nikdy dost a třetího dílu Uprchlíka, kde by nějaký Číňan unesl raketoplán Challanger a letěl by s ním třeba na měsíc na Měsíc, se asi nikdy nedočkáme, nebylo by tedy na škodu tomuto filmu trochu víc fandit. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) V podstatě se to nese v podobném duchu jako první díl. Jen je to dle mého názoru svižnější, zábavnější a nápaditější. Je tu bohatší scénář, spoustu mimozemšťanů apod. I akce je o něco lepší, stejně tak hudba. Will Smith je tu opět dobrý, jen T.L.Jones je zde trochu upozaděný a tolik mě už nebavil. Ostatní herci ok. Příběhově je to opět slátanina, takže se zde najdou hluchá místa, ale i tak nakonec dávám slabší ale zasloužené 4*. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně rychle uvařený druhý chod MIB menu, přičemž z toho mohla být moc fajn série. Ale není. Když jsem se po dvaceti letech vrátil k prvním MIB, kteří zápolili se šmejdem z vesmíru, byl jsem poměrně rozladěný. Bláznivé triky fungovaly ve všech dílech, ale vždy šlo o vítězství nápadu nad příběhem, který silně pokulhával. Místy vtipné, místy svižné, místy trikově vymazlené. Jenže nic pořádně. Dvojka (a prý i trojka) měla za pochodu předělávaný scénář, platí, že mnohé pasáže jsou vhodné spíš k zívání. Celkově je to dost ujeté, předchozí punc originality je pryč. Zoufalé je to i s humorem, což zamrzí nejvíc. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pre mňa obrovské sklamanie, až som neveril, že to točil režisér prvého dielu. Jasné, že triky ostali výbornými, vrátili sa aj sympaťáci v hlavných úlohách, ale ja som sa nudil. Vtipu v tom bolo dosť málo aj na 20-minútový sitcom. Ale s tým obrovským sklamaním to neberte až tak vážne, ja milujem jednotku, už som ju videl najmenej dvanásťkrát, dokonca mám pocit, že sa bavím stále viacej. Ten kto nevidel jednotku, alebo aspoň neporovnáva, by sa mohol baviť. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • V závěru filmu vystupuje agent J (Will Smith) z vozidla napravo. O scénu dříve však řídil vůz na levé straně. (Lucasion)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 140 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama