Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Už je mi jasný odkud brala ordinace v Růžovce mustr. Zdravotní sestru Stefanie vlastně moc nezajímá zdravotní stav pacientů, víc jí baví čmuchat co se děje u nich doma. Místo aby jí načutli bačkorou a polili močí z bažanta, začnou se jí svěřovat. Když dojdou pacienti, řeší problémy lékařů a kolegyň. A ona dobrá duše, vždy vše vyřeší a všichni jí milují a obdivují. Odpad. ()

Had6 odpad!

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak, než odpad! Dostávám kopřivku, když v televizi vidím ty německé a rakouské (promiťe mi to slovo) sračky!! A je mi úplně jedno, jestli to má být seriál o zakrslym policajtovi na dálnici, vypelichanym vořechoj co se producíruje po Rakousku, nebo šílenym doktůrkoj co žije někde v horách a zajímá se o to, zda Traudi má pravidelnou stolici. Táhněte s tim už k šípku. Furt samá kravina, která zabírá místo v programu. ()

Reklama

Lolita odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě otřesný zážitek. Sousedi z baráku chtěli pojmenovat dceru Stefanie. Aby byla tak krásná a chytrá jako sestřička ze stejnojmenného seriálu. Tohle bych fakt svýmu dítěti nikdy neudělala, protože jestli bude mít vkus po mně, tak by mě, až by mělo rozum, jistojistě zastřelilo. A žádnej doktor z tý německý blitky by mi nepomohl. ()

VMa 

všechny recenze uživatele

Asi se to nevyhne žádnému seriálu, ale ty německé na to trpí zejména - nevyrovnanost dílů. Viděl jsem jich spoustu. Některé z nich mají ve vedlejší příběhové linii, kterážto je jinak na jedno brdo, velmi zajímavé příběhy, ale většina z nich je velmi slabá. Asi měl ten seriál skončit mnohem dříve, ale neříkám, že neměl vzniknout vůbec. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nie len v Južnej Amerike, Rumunsku či Turecku sa točia nekonečné podradné telenovely. Občas i nemeckí filmári prispejú svojim dielom. Aj frickovia dokážu vyprodukovať nehorázne primitívnu, nudnú sračku. Jednou z nich je tristošesť dielna kravina "Fur alle Fälle Stefanie", ktorá sa na obrazovkách tuzemských televízií začala objavovať v deväťdesiatých rokoch minulého storočia. Tento seriál z lekárskeho prostredia sa vyznačoval mimoriadne nezáživným scénarom a vskutku otrasnými hereckými výkonmi. Bol to odpad! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama