Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šovinismus potlačený diverzitou v ulítlé retro taškařici od Frat Packu, která až na pár vzácných okamžiků vysílala na zcela jiné frekvenci, nicméně přiznávám, že ten den mohl být klidně problém s mou špatně natočenou anténou. Jen tak pro zajímavost, mé osobní pořadí nejoblíbenějších zprávařů: 3.místo Ron Burgundy, ovšem za předpokladu, že má zdravý účes, 2.místo Kája Voříšek (ať si Rey Koranteng klidně zbledne závistí) a jeho pomněnkově modré oči zjihlé při zprávě, že Parkinson makaka Willibalda z berlínské ZOO je úspěšně léčen a dokáže se již banánem trefit do otevřené tlamičky a nejvýše na bedně je pochopitelně Kent Brockman. Bezkonkurenční vítěz ze springfieldského Kanálu 6, kterému při zprávách hltám a následně věřím každé slovo.. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne vtipná komédia, ktorá je miestami tak trápna až je vtipná. Will je geniálni komik a zvyšok spravodajskému týmu, mu skvelo sekundujú. Výborný námet, scenár a herci. Už sa teším na dvojku. PS: Vedeli ste že San Diego, objavili Nemci v roku 1904 a v nemčine to znamená veľrybia vagína?! Tržby filmu Tu ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadinka s několika vtipnými scénkami a nějakou tou vydařenou hláškou. Pobavilo mě třeba hned úvodní upozornění. ,,Následující příběh je založen na skutečných událostech. Byla změněna jen jména, místa a události." To si myslím, že muselo pobavit každého. Dále je k vidění pár fekálností a ten nejjednodušší humor, jaký si dovedete představit. Přiznám se, že Ferrella moc nemusím, ale zde je nutno uznat, že táhnul prakticky celý film sám. Netáhnul ho z ničeho jiného než ze sraček. Christina Applegate je docela hnusná a vůbec celkově je to obsazeno herci, které lze vídat v právě podobných poslabších komediích. Tahle je o trošku lepší než ty ostatní. Ale takového toho béčkového závanu se přesto nezbavila. Moc nemusím romantické komedie. Tady bylo romantiky skromně, ale přesto mě tam rušila. Na 3* mi tam trošičku něčeho chybělo. Zklamán nejsem, ale nevidím snad žádný důvod, díky kterému by bylo dobré film doporučit dále. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Christina Applegate mi je silne neprijemna, nemuzu ji vystat od dob Bundovych, ale tady jako by to ani nebyla ona, hrala dobre, ale hlavni hevzdou byl bezpochyby Will Farrell, takovehle role on opravdu umi. Tenhle film ma svuj laciny humor, ktery je prave zajimavy, nasmal jsem se vice nez dost ale nekdy to bylo prehnane a nudne. Takze 65% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

První díl jsem viděl až po tom co jsem zhlédnul druhý díl a myslím,že co se do zábavy týče je to tak srovnatelné i když zde se možná najde krapet víc vtipných scén.Ale připadá mi,že Will Ferrell má snad seznam a z toho si odškrtává typy bláznu a podivínu co ještě nestvárnil :-)Pokud máte rádi typický humor ústředních herců zde hrají tak určitě se pobavíte ostatním to ani nedoporučuji zapnout.A je tu i na pár chvil Seth Rogen,který po sléze převzal asi hlavní úlohu komika nastupující generace.Za mě 70% a tři hvězdy. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Tvůrci natočili tolik scén, že jim i po sestříhání prodloužené verze, stále zbývala dobře polovina stejně kvalitního materiálu. Vzhledem k velkému komerčnímu ohlasu filmu byla z těchto vystřižených scén sestavena "alternativní" verze snímku. Ta vyšla pod názvem Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie. (DaViD´82)
  • První nástřel scénáře pojednával o letadle plném zprávařů, které se srazí s jiným letadlem a následně nouzově přistane v horách. Zjístí se, že druhé letadlo bylo plné opic a výbavy pro bojová umění. To vedlo k souboji ke kanibalismu dohnaných zprávařů s po zuby ozbrojenými opicemi. (DaViD´82)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama