Reklama

Reklama

Elevator Game

Trailer

Obsahy(1)

Film sleduje sociálně neohrabaného teenagera Ryana (Gino Anania), který zjistí, že tu noc, kdy jeho sestra zmizela, hrála „Hru ve výtahu“ – rituál, při němž se hráči snaží cestovat do jiné dimenze pomocí souboru pravidel, která lze najít na internetu. Nedbá varování a rozhodne se ji najít. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hororů s výtahem moc není já osobně si pamatuji maximálně na  Ďábel (2010) a pak na nějaký thriller kde byla psychopatka co zabíjela lidi, ale tam už nevím název.  Režisérka má na kontě filmy od 30 do 40 procent zhruba tohle je další z nich. Holka hraje výtahovou hru zmáčkne několik tlačítek a v předposledním je duch zabité holky co ji přimáčkl výtah a pak ji to nějak roztrhalo skrz kabely tam se nesmí dívat a pak jet do posledního zvoleného patra ona to, ale poruší a duch ji zabije. Její bratr si najde skupinu co natáčí tyhle záhady a jeden z jejich moderátorů s tou holkou dříve spal a jde to s nima zkusit taky , aby ji našel  samozřejmě se to posere a duch jde i po nich konec se nepodařil .  V rámci žánru je to spíše průměr , ale já tomu dám 60 jelikož se mě líbila postava Chloe a není to z těch hororů co by mě nudil a sral jak ty co vychází  poslední dobou. 60 procent ()

tron 

všechny recenze uživatele

Akože nie, asi to nie je len na 1*, ale pravdupovediac veľa nechýbalo a dostalo by ju to. Je to taký ten typ hororu, kde presne neviete, či je to ešte akceptovateľné béčko, alebo už céčko s temer nulovým rozpočtom. Našťastie je to vcelku krátke, herci sú relatívne sympatickí, občas na vás dýchne fajn hororová atmosféra a k tomu „pekná“ scéna na ulici. Ale teda neviem... kde to skončí? Čo ešte vymyslia? Hororové kuchynské mixéry? Zadné brzdové svetlá na autách? Samoobslužná pokladňa v Kauflande? ()

Reklama

Easykill 

všechny recenze uživatele

Škoda, že film není o Elise Lamové, o které měl původně být. Bohužel, to byl nejspíš pouze hoax, protože film je pouze o hraní výtahové hry. O režii se postarala milovnice výroby braků Rebekah McKendry. Ale její poslední snímek glorious (2022) mě bavil. Tady jde už od začátku vidět rozpočet a herci jsou po většinu času k smíchu. Elevator game sleduje partičku ytbrs, která aby nepřišla o sponzoring, tak musí natočit i sebemenší blbost. K této partičce se přidá další ehm ehm, který ztratil sestru... A pak už jen čekat než přijde výtahová Samara Morgan. Když překousnu to jak je to levný, tak to má i světlé chvilky, nenudí to a občas je to vtipné tím "neherectvím" a pitomým scénářem. Takže žádná extra tragédie.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak oceňuji samotnou výtahovou hru. Nevzpomínám si, že bych něco podobného v minulosti viděl. Celkem fajn bylo i obsazení. Sice se jednalo o standardní teenagerskou partičku, ale nešlo o uječené krávy a namistrované dementy. No ale to je všechno. Napětí neexistovalo, k ztvárnění zásvětí tu stačil jen červený filtr a bubák byl spíš směšný. Snaha o gore tu sice byla, ale ani tady film výrazně neboduje. 30% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zase skupinka zanietených mladých, ktorí tentokrát pomocou výťahovej hry dokážu privolať vraždiaceho ducha z inej dimenzie... Všetko klišé, ktoré existuje, sa dá vidieť práve v tomto filme. Scenár je rovnaký ako v každej duchárine - deti niečo skúšajú, podarí sa, vypomstí sa. Gore ani triky sa veľa nestoja a typické trhavé či vykrúcajúce pohyby tej mátohy som už videl snáď miliónkrát. Ide len o to, či má divák tieto dookola opakované teen horory v obľube. Nenudil som sa, ani som nebol otrávený (sú aj omnoho horšie), do 2 dní zabudnem a neodporúčam, ale priemer udelím, oproti predchádzajúcemu nepodarenému "Glorious" je tu aspoň malé režisérske zlepšenie. Dokonca aj vydesiť by Rebeka očividne chcela... zatiaľ chcieť môže. ()

Reklama

Reklama