Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

celkem slušná survival jednohubka, která sice tu a tam nedává moc smysl, ale zase to dokáže vyvážit několika dobrými nápady a překvapivě rozumným chováním hlavní hrdinky (většinou). Trochu škoda předvídatelného konce. Chvilku sem doufal, že si tvůrci nevyberou tu nejobyčejnější a nejprovařenější možnost jak to uzavřít, leč stalo se...60% ()

yvona odpad!

všechny recenze uživatele

Vzdávám to ve chvíli, kdy má topící se žena v ruce funkční mobil včetně signálu na širém moři a napadne ji pouze hystericky řvát "Nicoooo" mezitím, co si opravila kontejner čtyšmi kusy lepenky. Po té následují další kiksy a absurdity. Na to fakt nemám. SPOILER: Na koci si telefonuje tatínek s miminkem, ale zavolat ženě pro pomoc ho nenapadá. To je fakt moc. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Prakticky po celou dobu je to nefunkční nuda. Kladem je sympatická hlavní hrdinka. A druhým kladem je, že to skončilo tak, jak to skončilo. Jen musím uznat, že by mě víc bavilo, kdyby film začal tou lodí na konci. A pak by jsme sledovali, jak se zapojuje do běžnýho života. Tohle byla za vlasy přitažená blbina za 30%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro hlavní hrdinku je tento thriller hodně drsný a nekompromisní. Nicméně to není nic, co bych od španělských tvůrců někdy v minulosti už neviděl. Dobrý nápad, komorní prostor, dobré zpracování. Co víc chtít. Snad na to jen nekoukejte, když Vaše manželka je ve vysokém stupni těhotenství. Nemuselo by to drahé polovičce udělat nejlépe. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Krutopřísný survival s výbornou Annou Castillo! Tady není, co popisovat, hned běžte s Annou přežívat na širém moři :) Při scéně porodu jsem si šel raději uvařit čaj, který jsem vlastně ani nechtěl. Pak přišla scéna s placentou, noo, to jsem si hned šel vypít ten čaj a dával si pozor, abych nehodil šavli. A ta nehoda s nohou? Au, ne děkuji, na shledanou. Síť ze sluchátek byla dobrá idea, ale měla štěstí, že se nepřevážely TWS sluchátka. To by byla v prd*** :)) 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)
  • Ačkoli se jedná o zajímavý příběh, je v něm mnoho dějových děr. Největší z nich by byl plovoucí ocelový přepravní kontejner. Je sice pravděpodobné, že by tyto přepravní kontejnery (některé z nich jsou vzduchotěsné) mohly plavat, ale při počtu děr v bocích kontejneru, ve kterém se nacházela, není možné, aby tento kontejner po všechny ty dny stále plaval. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama