Reklama

Reklama

Spirit of Fear

Trailer

Obsahy(1)

Muž se probouzí v jakémsi domě, ruce od krve. Při prohledávání domu nachází podivné lístečky se vzkazy, které mu mají pomoci pochopit, proč zde je a co se vlastně stalo. (honajz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horrorový nízkorozpočťák s neotřelým dějem, který diváka více či méně po celou dobu udržuje ve stavu zvědavosti, co že se z toho všeho nakonec vlastně vyvrbí. A vyvrbila se z toho dost nečekaná pointa, které ovšem předchozí děj příliš neodpovídal, když nad tím teď tak přemýšlím. Ale hlavně mě vůbec nebavil ten vykulený ocas v hlavní (a taky téměř jediné) roli, jehož trapné přehrávání bylo na mnohem vyšším levelu děsivosti, než nějaký ten přízrak ve sprcháči nebo pod prostěradlem. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Dovolím si zde s drobnými změnami parafrázovat recenzi jednoho kolegy. – Nezajímavý hororový nízkorozpočťák s přihlouplým dějem, který diváka více či méně po celou dobu udržuje ve stavu na rozhraní nudy a podřimování. Ani nelogická pointa to nezachránila. Ale hlavně mě vůbec nebavil ten vykulený ocas v hlavní (a taky téměř jediné) roli, jehož trapné přehrávání bylo asi to nejděsivější, co se ve filmu dalo vidět. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film by si definitívne zaslúžil väčšie prachy,  známejšie tváre  a možno trochu zhovievavosti od tunajšieho publika, pretože ten nápad nemal absolútne chybu! Tu hrali dvaja:  chlapík, čo behal po dome, a potom ešte jeho ksicht, ktorý nemal kľudu a v jednom kuse sa škubal. Ale záver to celé nádherne vynahradil a ja som musel ísť s hodnotením nahor! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chlapík se probudí v opuštěném domě s rukou od krve a všude po baráku nachází na lístečcích pokyny typu "Nechoď ven!", "Nezdržuj se tu dlouho!" a tak podobně. Možná že kdyby měl Davidson po ruce jiného herce než místy příliš přehrávajícího Page, byl by to debut jako víno. Jasně že jsou tu i jiné rezervy, přičemž tou největší je fakt, že i přes krátkou stopáž se tu najde řada momentů, kdy se nic neděje a hlavní hrdina jen poulí oči. Ale i tak mě to celkem bavilo. No a ten konec dával i jakýs takýs smysl a mile mě překvapil. 50% s tím, že režisér je příslibem do budoucna. ()

exe. 

všechny recenze uživatele

Spíte v posteli a z ničoho nič sa zobudíte s krvavou rukou v neznámom dome, v ktorom sa nikto nenachádza, teda okrem papierikov polepených všade po stenách s nápismi "Don´t stay in there too long", a "Don´t go outside", tak hneď začnete mať pocit, že niečo nie je v poriadku. Postupne sa viac a viac odhaľujú súvislosti tak, aby to všetko do seba zapadlo a prinieslo aspoň niečo, čoho by sa mal divák aspoň nejako chytiť. Neviem, kde robím chybu, ale mne tento počin okrem nudy nepriniesol absolútne nič, Christopher Lee Page bol síce dobrá voľba a len vďaka nemu som dopozeral film až do konca, ale čo sa atmosféry týka, sledovanie hororu, kde nájdete dva jumpscary, ktoré sú slabé ako energy drinky za 40 centov, inak povedané - nestoja za veľa, tak niekde je chyba. V podstate vlastne len sledujete zmäteného muža, jak chodí po dome a zbiera lístočky s nápismi, film je bez dialógov, občas sa tam vyskytne menšia forma monológu, ale inak celých 76 minút sa tam skoro nič nedeje, celkové prevedenie je suché, nudné a nezaujímavé, samotný koniec moc osloviť nedokázal a horor to je len na papieri. Jediné, za čo som rád, je výber sympatickej hlavnej postavy a na to, že sa jedná o úplne prvý film Davidsona, som ochotný nad hodnotením prižmúriť oko a tú jednu slabú * predsa len dať, aj keď inak by som pleskol bez váhania odpad. ()

Reklama

Reklama