Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve třetím filmu ze série Láska na kvadrát se zdá, že vášnivý románek Moniky a Enza skončí jako v pohádce. Nečekané odhalení ale nakonec pořádně zamíchá kartami. (Netflix)

Recenze (6)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Posledný diel, podľa môjho skromného názoru zbytočne roztiahnutého príbehu do troch filmov, poľského „romkomu“ mal v sebe určitý potenciál posunúť daný priebeh trochu iným smerom. Ten však zostal nevyužitým. Low level „romkom“ v produkcii Netflixu, tak ako sme na to už zvykli. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vo všetkých tých romantických komédiách našej doby sú obaja nepripravení na vzťah, potom sa ako tak pripravia, no nie sú pripravení na manželstvo, a keď aj toto prekonajú, tak nie sú pripravení na dieťa. A to už majú skoro 40 rokov. Tak kedy budú pripravení? Na dôchodku s viagrou  a s maternicou už len do počtu? ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série stála za prd už od prvního dílu z neznámého dílu to Poláci roztáhly na 3 díly. Enzo požádá Moniku o ruku a chystá svatbu , aby ji mohl udělat v kostele musí se udobřit s bývalkama (zajímavé , že to, že není pokřtěný nevadilo) co se jmenují Eva těch je více a nakonec ji najde a zjistí, že má syna co je prý jeho. Vezme ji k sobě a stará se o kluka pak ho pozve i do svého podkástu o autech a má úspěch. Monika mezitím dělá ředitelku jelikož minulý ředitel šel do důchodu a chodí tam na inspekci bývalý ředitel z dvojky co se postarala o jeho vyhození. Ten po ní chce, aby vyhodila ty dvě ženské z předchozích dílů (tu co má věčně cigáro v ruce a její kamarádku)   jelikož jsou staré a nemoderní. Jediná ´´vtipná,, scéna je ta jak mluví s těma bývalkami jinak nic celé to působí televizním a levným dojmem  . Ztráta času to asi není pokud chcete něco hodně nenáročného. Když to porovnám s tímhle Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu! (2023) co vyšlo o den později tak to druhé je o cosi lepší. 20 procent ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Sice to bylo trochu vtipnejsi a sviznejsi nez dvojka, jenze misto sexy typka sledujeme neskutecne otravnou zenstinu. Kazdopadne celkove jsme mohli zustat jen u prvniho dilu a dalsi dva si odpustit. Nic noveho pod sluncem. Ve dvojce hlavni dvojici jakoze ma rozdelit ten sexy typek, ve trojce samozrejme naopak ta otravna zenska. A hlavni hrdinove? On desnej tupec a ona zakysla prdel. ()

Reklama

Reklama