Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie (Kiernan Shipkaová) se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jsem příjemně překvapená, jak moc se mi to líbilo! Je to skvělý mix toho, co teď prostě letí. Halloween, atmésféra 80. let, teenageři v hlavních rolích a cestování v čase. Má to napětí, akci, hororové prvky. Samotný zabiják je docela předvídatelný, ale na samotném výsledku to nevadí. Kiernan Shipka předvádí skvělý výkon a moc mě v téhle roli bavila. Ráda se k tomuhle filmu budu vracet o Halloweenu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rad si pozriem slasher tipu časových slučiek či cestovania v čase a aj keď podobne ladených filmov je veľmi veľa, našiel som si medzi nimi aj také, ktoré pozerám pravidelne, no žiaľ tento sa k nim nepridá. Príbehovo je to klasika a aj keď je pekné hľadať medzi veľkým množstvom podozrivými tú čiernu ovcu no, ale  v tomto prípade som ju dlho nehľadal a aj keď tam bolo niekoľko odbočení, ja som tušil, už skoršie, kto je tým bijcom a nemýlil som sa. Neponúka nič nové, čo by nebolo ukázane v každej druhej tuctovej vybíjanej z tohto prostredia. Vrážd je tu veľmi málo a aj maska bola obyčajná ako aj celý film. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem v zábavný slasher, ale nakonec jsem dostal pitomost. Naprostý zabiják kombinuje slasher s Návratem do budoucnosti a dá například vzpomenout na Vřískot nebo Všechno nejhorší. Ano od první minuty jde vidět, že film vznikal pro zábavu a nemá se brát vážně. Během filmu dojde na několik momentů, kdy se nejeden divák zasměje nad trapností a hloupostí všech zúčastněných. A ono je to samozřejmě záměr. Všechen ten humor za mě, ale moc dobře nefungoval. Jednání některých postav je zde těžce nepochopitelný (hlavní hrdinka je naprosto v pořádku s tím, že se dostane do minulosti a chová se jako někdo pro koho je cestování časem denní rutina). A to se radši ani nechci zmiňovat o tom, jak se dostala do minulosti (tady je opravdu důležité vypnout mozek). Herecky je to průměrné, přesto bych chtěl vypíchnout právě hlavní hrdinku, kterou slušně ztvárnila Kiernan Shipka. Technicky je film hodně televizní a například při první vraždě dojde na trochu chaotický střih. Jinak se, ale jedná o běžnou rutinu. Z Naprostého zabijáka se nakonec ve finále stala hloupá a ničím nezajímavá slasher podívaná, kde se mohlo jednat o fajn přírůstek do svého žánru. Kombinace Návratu do budoucnosti a slasheru sice zní od začátku pitomě, ale kdyby si tvůrci s filmem více pohráli jako to dělají lidé okolo Vřískotu nebo Všechno nejhorší (ty filmy jsou zábavnější nápaditější a údernější) mohlo jít o zábavnou podívanou. Takhle osobně trochu lituji zahozeného času nad tímto filmem. 4/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad, kdy hlavní hrdinka odcestuje do minulosti spolu se sériovým vrahem aby se následně snažila zachránit ty co před víc jak třemi dekádami zabil není sice vrcholem inovace, nicméně měl potenciál být minimálně solidně zábavnou oddechovkou. Jenže není a výsledek je jen chaotický zmatek, který pořádně neví čím by chtěl být. Díky tomu Totally killer není napínavý, zábavný ani vtipný. Je tu sice pár momentů, které mohly být alespoň trochu vtipné (chvíle kdy se Jamie dívá na osmdesátá léta očima současného woke puberťáka), jenže ani tam to pořádně nefunguje a vše končí nevýrazností Kirenan Shipky. Upřímně jsem do teď nepochopil proč je herečka jejích (ne)kvalit považována za budoucí hvězdu. Já si na ní vypěstoval alergii už u Sabriny a za těch cca pět let se to nijak nezlepšilo...40% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 1987 někdo zabije 3 ženské vraha nikdy nenajdou v současnosti (nevím kolik rok) zabije jedné holce vrah matku holka později před ním utíká a uteče do stroje času co si tam stavila její kamarádka. Tak se přesune do roku 1987 a snaží se chytit vraha a zabránit jejich vraždám. Bohužel nemá to moc co nabídnout oba díly tohohle Všechno nejhorší (2017) a Všechno nejhorší 2 (2019) předvedly daleko více a udělaly to lépe než jak to je tady. Občas film vytasí dobrou hlášku (třeba kdyby kouřila ptáky mohla žít nebo chlap říká ženské by neměly řídit a ženská řekne ty bys neměl řídit opilý a on na to to by přesně řekla ženská nebo viděla jsem Endgame, ale nepochopila jsem ho ) a  pasáže v těch 80 letech jsou povedené. Bohužel ty 3 zabité jsou strašné krávy a není důvod jim fandit i ta její matka v mladší verzi je na zabití  ani vrah to nezachrání tak později se vytasí s dalším , který mě napadl zhruba v půlce filmu (není těžké přijít na to kdo by z toho měl největší prospěch). 60 procent ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Písničku fiktivní skupiny Killer Instinct „The World Is Ours“ pro film napsal Brennan Aerts a nahrála ji skupina The Werewolves v rockové a „emo“ verzi. Druhá verze ale ve filmu v pozadí není téměř slyšet, zásah do historie je přímočařeji ukázán na plakátu zpěváka a změně názvu skupiny. (jenovef)
  • Maska vraha je zmesou fiktívnej postavy Maxa Headrooma bez slnečných okuliarov a Billyho Idola s jeho typickou visiacou náušnicou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama