Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Asi jen ze soucitu k Arnoldovi...když pominu absolutně hloupou zápletku, tak těhotný muž nikdy nebude roztomilý jako těhotná žena. A asi nejen pro muže...nevím, jestli ženy cítí nějaké zadostiučinění, když koukají, jak Arnold paroduje jejich problémy, starosti i slasti, provázející těhotenství. Zde se podle mě tvůrci mýlili. ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Ano, vím. Je to naprostá slátanina. Je to nechutně stupidní. Je to příšerné, hnusné a nepřekousnutelné. Ale je to film mého dětství.. Nějakou křečí osudu jsem jako malá Arnieho milovala.. A rodičům přišlo lepší nechat mě koukat na Juniora, než na Terminátora.. Teď nevím co by pro mě bývalo bylo lepší.. Ale tak z nostalgie-4*. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, kterému musím strhnout body za více věcí. A to za prvé: hraje tu Arnold Schwarzenegger a jeho role je docela pitomá. Za druhé: celý námět filmu nemá moc inteligentního ducha a i když se sem tam pousmějete nebo máte při útoku hollywoodských filmařů na vaše citové buňky slzy na krajíčku, pořád to prostě nezachrání přitroublý film. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Tady musím trochu nesouhlasit. Osobně si totiž myslím, že Arnold je velmi dobrý komik a ne že ne. Samozřejmě ve filmech moc ne, ale jeho předstírání hormonálních vedlejších účinků, jeho dojímání se blbostmi, či jeho předstírání východoněmecké atletky mě nutí pohlížet na tento výtvor řekněme nejednoznačně. 50% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Medzi tými komedialnymi blbostami čo sa točia, je toto aspoň pozeratelná blbost. Síce celý film sa vlečie v priemere a prekvapivo osvedčené trio Reitman - Arnie - DeVito prídu len občas s nejakými vtipnými hláškami, či scénami, ale prekvapivo ako celok sa to dá zniesť. Hlavne záver je celkom dobrý a taktiež aj hudba Jamesa Newton Howarda. 60% - 3* ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin čininily 36,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 108,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama