Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Asi ten nejbláznivější film komediálního tvůrce Ivana Reitmana, jehož tvorbu mám velmi rád. Dnes mi tohle šílené dílko nepřijde tak špatné, jako kdysi, přesto přiznávám, že mírně nadhodnocuji. Arnold tady docela přesvědčivě hraje, čím dál víc citlivějšího muže, jenž čeká potomka (jen tu paruku a růžové tepláky si mohl odpustit) a jeho trpasličí kolega Danny DeVito, je tradiční zárukou skvělého herectví. Junior je zábava pro celou rodinu, jen my - Arnieho obdivovatelé - budeme občas trošku kroutit hlavou. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Očekávat další Dvojčata bylo asi pošetilé, neboť Junior je tak velký bizár, až mi bylo trapné se na něj dívat. Docela by mě zajímalo, co se honí v hlavě osobě, která sepisuje tak úchylný námět. Dokoukat se to dalo snad jen díky ústřední dvojici, několik málo vtipných scén se docela povedlo, jinak fakt bída a utrpení. Sledování je opravdu jen na vlastní nebezpečí. 2/10. ()

Reklama

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná, oddychová hloupost :) V dětství mě to docela bavilo ale dnes musím uznat, že je to opravdu spíše pro dětského diváka. Dobrých vtípků co za to stojí tam není mnoho. Pro dospělého je to příliš jednoduché a infantilní! Nevím jak do takového filmu získali hvězdy typu Arnold Schwarzenegger a Danny DeVito ale alespoň o tom se dá říci, že se Ivanu Reitmanovi povedlo na 100%! Za mě 2,5* za 51% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nehorázná píčovina které se Arnold Schwarzenegger propůjčil. Tohle že mělo být vtipné? Téměř po celou dobu jsem se za samotné tvůrce a hlavně oba scénáristy cítil dost trapně. Na tohle jít do kina, tak minimálně týden s nikým od zlosti nepromluvím. Ještě teď když si na to vzpomenu, tak mě otřepe. Hnus jeden fialový… ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem čekal, že Ární porodí prdelí Terminátora. To jinak nešlo. Film je to dobrej, na svou dobu fajn, na dnešní dobu sračka. Asi. Ale v hlavní roli neměl být Ární, ale třeba já, páč bych to zvesela taky odehrál, pod tričko bych si nasoukal polštářek, a pobíhal bych filmem sem tam jako debil. No za ty prachy, proč ne. No ne? A nakonec bych v přímém přenosu porodil ježka. Proti srsti. ..Nebo Danny DeVita. A tím by to dostalo šmrnc. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin čininily 36,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 108,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama