Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná, oddychová hloupost :) V dětství mě to docela bavilo ale dnes musím uznat, že je to opravdu spíše pro dětského diváka. Dobrých vtípků co za to stojí tam není mnoho. Pro dospělého je to příliš jednoduché a infantilní! Nevím jak do takového filmu získali hvězdy typu Arnold Schwarzenegger a Danny DeVito ale alespoň o tom se dá říci, že se Ivanu Reitmanovi povedlo na 100%! Za mě 2,5* za 51% ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se tomu filmu úspěšně vyhýbal, protože už mě odpuzoval ten námět těhotného chlapa, což mi přišlo zvrácené a nechutné. Pak jsem si řekl, je to přece jen Arnold, dám tomu šanci. Nedokoukáno, jen jsem si potvrdil, co jsem od začátku věděl - je to zvrácené a nechutné. Nechápu, jak si kdokoliv z filmařů nad scénářem řekl, že to bude bžunda. Fakt ne. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Asi jen ze soucitu k Arnoldovi...když pominu absolutně hloupou zápletku, tak těhotný muž nikdy nebude roztomilý jako těhotná žena. A asi nejen pro muže...nevím, jestli ženy cítí nějaké zadostiučinění, když koukají, jak Arnold paroduje jejich problémy, starosti i slasti, provázející těhotenství. Zde se podle mě tvůrci mýlili. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Mám rád poriadok. Čo je na tom zlé?“ Strašne bizarný film, oproti ktorému sú predchádzajúce Arnoldove komédie veľdiela. Som benevolentný a mám zmysel pre kuriózny wtf humor, ale tu ma mrazilo. Nápad o tehotnom mužovi sa (hlavne ku koncu) berie neskutočne vážne, vinou čoho som sa cítil ako pri pozeraní hororu. Niektoré scény a nápady fajn snová pasáž, citlivé bradavky, pozeranie romantických filmov) a Arnold je so zväčšujúcim sa bruškom pôvabný („Daj si Mozartove guľky.“). Junior je podpriemerný, ba až trápny a úchylný (?) žánrový hybrid. Navyše treba dodať, že s výnimkou Arnieho a Dannyho DeVita film trpí strašným kastingom (Emma Thompson, Frank Langella, všetci hrozní). Hoc má snímka povesť prepadáku, v kinách na celom svete to až tak zlé v skutočnosti nebolo, pri rozpočte 60 miliónov ich zarobila 108. Kino Považan NMnV 1995 ()

hellequine 

všechny recenze uživatele

Ano, vím. Je to naprostá slátanina. Je to nechutně stupidní. Je to příšerné, hnusné a nepřekousnutelné. Ale je to film mého dětství.. Nějakou křečí osudu jsem jako malá Arnieho milovala.. A rodičům přišlo lepší nechat mě koukat na Juniora, než na Terminátora.. Teď nevím co by pro mě bývalo bylo lepší.. Ale tak z nostalgie-4*. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech San Francisco a Berkeley. (Terva)
  • Kampus ve filmu je nazvaný "Leland University". Natáčelo se ale na univerzitě v Berkeley, jejímž sportovním rivalem je univerzita Stanford v Pablo Alto (obojí v Kalifornii), pojmenovaná po Lelandu Standfordovi. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama