Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Asi ten nejbláznivější film komediálního tvůrce Ivana Reitmana, jehož tvorbu mám velmi rád. Dnes mi tohle šílené dílko nepřijde tak špatné, jako kdysi, přesto přiznávám, že mírně nadhodnocuji. Arnold tady docela přesvědčivě hraje, čím dál víc citlivějšího muže, jenž čeká potomka (jen tu paruku a růžové tepláky si mohl odpustit) a jeho trpasličí kolega Danny DeVito, je tradiční zárukou skvělého herectví. Junior je zábava pro celou rodinu, jen my - Arnieho obdivovatelé - budeme občas trošku kroutit hlavou. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Málokdy něco kritizuji nad únostný rámec, vždy nejdříve vidím tu práci, kterou si tvůrci s tím kterým filmem dají. Ale zde musím udělat vyjímku. Je mi záhadou, proč se tato zfilmovaná hrůza těší takové oblibě, že jí rok co rok několikrát v tv reprízují. Koukat na zženštilého A. Schwarzeneggera z těhotenským bříškem je vstupní brána k mé šílenosti... Nevím proč, ale myslím si, že kdyby měl Arnold jako Dutch z filmu Predátor před sebou sebe samého jako "Juniora" a filmového predátora, tak nehledí na své zdraví a sejme Juniora a sepne ruce k nebi a řekne zaplaťpánbůh... ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Arnoldovy podobné úlohy až tak neseknú, ale predsa sa snažil a vyšla z toho pohodová komédia aj keď so silnými prvkami typicky americkej stupídnosti, ale pozerateľná oddychovka. Film by potreboval skrátiť o minimálne 20 minút, ktoré sú tam navyše. Reitman má aj lepšie kúsky, no nebudem tento film odsudzovať. Bavil som sa síce len priemerne aj na to, že to je komédia, no zopár scén bolo naozaj fajn. 50% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Asi jen ze soucitu k Arnoldovi...když pominu absolutně hloupou zápletku, tak těhotný muž nikdy nebude roztomilý jako těhotná žena. A asi nejen pro muže...nevím, jestli ženy cítí nějaké zadostiučinění, když koukají, jak Arnold paroduje jejich problémy, starosti i slasti, provázející těhotenství. Zde se podle mě tvůrci mýlili. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Schwarzenegger má za sebou spousty legendárních filmů a taky spoustu slušných sraček. Junior logicky patří do druhé kategorie, protože námět je hodný opravdového trotla. Srandy tam bylo dohromady tak dvě špetky a děj mohl mít tak o hodinu méně, než měl. Znám hodně horších filmů, ale špatné to bylo dost. 35% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Alex Hesse (Arnold Schwarzenegger) pronese větu: "Moje tělo - moje volba", což je známý slogan Američanů, bojujících za práva těhotných žen svobodně si zvolit, zda podstoupí interupci. (megan017)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama