Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Tak toto je právě ten případ, kdy slavný akční hrdina a tvrďák si odskočí od klasických drsných rolí v akčních filmech do komediálních vod a pokusí se natočit komedii, která je trapným propadákem. On Arnold je svým způsobem herec, který se hodí do tvrďáckých akčních filmů a sluší mu dobře udělané, občasné humorné scény, kterými probouzí sympatie, ale není to herec pro vyloženou komedii, jako je tato. Není to filmový komik, je to jen akční herec. Sluší mu akční humorné hlášky. Možná by se pro tuto roli hodil např Piere Richard, ale Arnold tam prostě nepatří. Policajt ze školky či Dvojčata, to už je jiný kafe, tam se jedná o akční žánr s humornou vsuvkou a odlehčením, což je zpestřením, ale toto je fakt volovina. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, kterému musím strhnout body za více věcí. A to za prvé: hraje tu Arnold Schwarzenegger a jeho role je docela pitomá. Za druhé: celý námět filmu nemá moc inteligentního ducha a i když se sem tam pousmějete nebo máte při útoku hollywoodských filmařů na vaše citové buňky slzy na krajíčku, pořád to prostě nezachrání přitroublý film. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Asi jen ze soucitu k Arnoldovi...když pominu absolutně hloupou zápletku, tak těhotný muž nikdy nebude roztomilý jako těhotná žena. A asi nejen pro muže...nevím, jestli ženy cítí nějaké zadostiučinění, když koukají, jak Arnold paroduje jejich problémy, starosti i slasti, provázející těhotenství. Zde se podle mě tvůrci mýlili. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Špatný film to jistě, ale svojí blbostí je celkem zábavný, i když teda Schwarzenegger podává jeden ze svých nejhorších výkonů, a hraje fakt úděsně. Film samotný by potřeboval dost zkrátit protože je neúměrně dlouhý a v plno scénách není ani zábavný tak jak by měl. Nuže, i mistrům to ne vždy vyjde... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, myslel jsem, že tohle je jedna z těch oblíbenějších Arnieho komedií. Mně se teda vždycky dost líbila. Rozehraná dost absurdní zápletka navíc v souvislosti s akční hvězdou první třídy, to jsem považoval už za první vtípek a tahák pro lidi. Navíc ani příběh, přestože se od klasických klišé z jiných snímků tohoto typu moc neliší, není vůbec marnej a nejenže se člověk pobaví, ale párkrát i usměje (mimino s Arnieho hlavou je dokonalý, nebo když se Pam Reed dozví, že arnie je těhotný a DeVitův výraz v té chvíli - doslova otcovskej). Emma Thompson je opravdu úžasná jako nepohyblivá doktorka-kopyto a opravdu dlouho mi trvalo, než jsem uvěřil, že to opravdu jen hraje. No a vidět Arnolda, jak rodí a je převlečenej za ženskou, jak do háje opravdu hraje, tak to se nedaří každej den. A myslím, že tu je taky dost poznat ruka týmu, kterej dělal třeba dvojčata aj. atmosférou mi je to totiž dost připomíná. Co se mě týká, tak je to opravdu dobrá komedie, na jakou se vždycky rád podívám. Jindy Zvyšuju hodnocení a to i přesto, že je tam spousta faktických hovadin, který jsem si při psaní komentu neuvědomil. Ale film se mi líbí a tak to je. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech San Francisco a Berkeley. (Terva)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno