Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

atmen 

všechny recenze uživatele

Málokdy něco kritizuji nad únostný rámec, vždy nejdříve vidím tu práci, kterou si tvůrci s tím kterým filmem dají. Ale zde musím udělat vyjímku. Je mi záhadou, proč se tato zfilmovaná hrůza těší takové oblibě, že jí rok co rok několikrát v tv reprízují. Koukat na zženštilého A. Schwarzeneggera z těhotenským bříškem je vstupní brána k mé šílenosti... Nevím proč, ale myslím si, že kdyby měl Arnold jako Dutch z filmu Predátor před sebou sebe samého jako "Juniora" a filmového predátora, tak nehledí na své zdraví a sejme Juniora a sepne ruce k nebi a řekne zaplaťpánbůh... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Na Juniora se vždycky ráda kouknu, už jen pro tu scénu, kdy se Árnýmu zdá sen o tom, že mu sličná sestřička nese jeho dítě a v náručí se mu rozkřičí jeho malá napodobenina - nikdy se neubráním smíchu. A vidět ho jako ženu? Tedy bývalou německou atletku, kterou kdysi v mládí pumpovali steroidama? Paráda! :D ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Schwarzenegger má za sebou spousty legendárních filmů a taky spoustu slušných sraček. Junior logicky patří do druhé kategorie, protože námět je hodný opravdového trotla. Srandy tam bylo dohromady tak dvě špetky a děj mohl mít tak o hodinu méně, než měl. Znám hodně horších filmů, ale špatné to bylo dost. 35% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Haló?! Je tu někdo? Halóó!!! Je tu dítě!! Pomóc!!!!......... Malej "Arnold" mě teda dostal, fuj, to byla noční můra. CITÁT - Mama, mama, mamááááá........... Arnold Schwarzenegger jako otec matka se mi do příběhu vůbec nehodil. Scénář dobrej, ale výběr postav je příšernej. CITÁT - Já nemám co na sebe....... Čím víc se to blížilo konci, tím to bylo trapnější. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatný to neni, dokážu si představit daleko horší filmy než je tohle. samozřejmě že Arnold je spíš akční hrdina než komik, ale rozhodně se v komediích neztratí a i tohle se mu po herecký stránce docela povedlo, fakt vypadal jako ženská, až na ty svaly a držku. Taky děj je docela jasnej, ale aspoň si nedělá žádný ambice na něco víc a můžu říct že jsem se u tho nijak zvlášť nenudil a některý vtípky byly docela dobrý, ale i když jsem se občas bavil a Arnold je muj oblíbenec tak tomu víc než 3* prostě dát nemůžu ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Tržby ze severoamerických kin čininily 36,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 108,4 mil. (NIRO)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech San Francisco a Berkeley. (Terva)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno