Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (8)

Jste mrtvý muž (2023) (E01) 

Samozřejmě, že se další Dark nekoná, ale jsem sakra rád, že i přes vlažné obecné reakce nakonec zkoušíme, protože v záplavě zejména letošní Netflix produkce jde o vybroušený nadstandard. ()

Víte, kdo jsem? (2023) (E02) 

Opravdu rychle je potřeba vědět, kdo je kdo a kdy, abyste neztratili nit, pokud ale udržíte pozornost, je Vám zatím servírováno slušné mysteriózno. Poslední replika až moc okatě připomíná nadskloňovaný německý klenot. ()

Vše má svůj čas (2023) (E03) 

Trochu jsem se bál nejhůře hodnocené epky napříč seriálem a bohužel se musím svést na vlně nezalíbení, nikoliv pro homolinku, ale zvolnění držení otěží v celkovém vyprávění. ()

Hodně staré (2023) (E04) 

Epizoda, kde se nestane příliš zásadních zvratů a nepřiletí tolik zásadních informací. Nelámu ovšem hůl, ještě se to může slušně rozjet. ()

Jsme si navzájem duchy (2023) (E05) 

Na mě ty zvraty zkrátka fungují, nemůžu jít teda cestou přísnější. ()

Celý svět patří tobě (2023) (E06) 

Už se v tom zase zašmodrchávám tak, že bude třeba hoodně vysvětlování v úplném závěru, abych seriál zcela nezavrhnul. ()

Chyťte si mě (2023) (E07) 

Na konci epizody už ty silně roztroušené puzzle začínají připomínat přehledný obraz, ale vede k tomu fakt trnitá cesta. ()

Věz, že jsi milován (2023) (E08) 

Epka, co mě vrátila do těch bravurních chvil, co jsem hltal Dark. Bohužel jsme tohle všechno už jednou viděli a lépe. Ale stále nejlepší díl celé minisérie. ()

Reklama

Reklama