Reklama

Reklama

Co nového Scooby-Doo?

(seriál)
  • USA What's New, Scooby-Doo? (více)
Animovaný / Komedie / Rodinný / Mysteriózní
USA, 2002, 25 min

Obsahy(1)

Parta mladých zkoumavých dětí, nebo i puberťáku a jeden hafan Scooby vyrážejí pokaždé na strašidelná místa. A tam vždy objeví záhadu. Tak se ji snaží rozlousknout a vždy se jim to povede. Když pátrají, tak se vždy rozdělí... Dafne, Velma a Fared jsou vždy statečný. Ale Scooby a Shagi, to jsou strašpytlíkové a všeho se bojí. .. (kohout08)

(více)

Recenze (34)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Někdy tvůrci nevědí,že podobným dalším adaptacím trošku odzvonilo. Zase jde jen o jakýsi pokus o senzaci,která se nezdařila. Mé hodnocení okomentuji tím,že jsem skutečně člověk co hned nepřepne když běží podobná "klasa", ale občas mi to příjde až přehnaně naivní ze stran těch tupečků Scooby-doo a Shagiho(a to se raději nevyjadřuji o filmovém zpracování). ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Tato série se snaží napodobit původní díly, ale zde je to takové mnohem šablonovitější než ty původní díly. Ty scény honiček s hudbou jsou pro mně takové až monotónní. Jsem rád, že použili ty zvuky z původních dílů. Stále je to lepší než ty ještě novější, kde buď mají úplně jiný design (Shaggy a Scooby-Doo na stopě) či jsou dokonce vážně podané (Scooby-Doo: Záhady s.r.o.). ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo ožívá v nové grafice, která je oproti původním seriálům jistě pestřejší. Nicméně se mi z toho tak nějak ztratil ten humor, kterým seriál v počátcích oplýval nebo se o to alespoň snažil. Tak jako tak vidíme jasné změny vyplývající z 21. století. Tvůrci postavy obohatily o mobily a moderní přístroje. Také sledujeme pár nových sportů jako snowboarding, skateboarding a další. V neposlední řadě tým docela cestuje po celém světě, přijde mi, že víc než v původních seriálech, ale to přiznávám, že se můžu mýlit, jen to jen můj dojem. Ale co je nejzajímavější je to, jak se příběhy částečně zaměřily na ekologii - ochranu přírody a převážně tedy živočichů. To vítám jako plus. Tak jako tak musím rychle dodat, že už to ale zároveň, svým stylem vyprávění, druhem epizod a celkovým pojetím, nepůsobí jako seriál pro děti, ale spíše náctileté když už. Řekl bych tři hvězdy s odřenýma ušima za to ekologické vnímání, ve kterém ale tvůrci na pilu netlačí, spíše poukazují. Jinak ale byly původní příběhy zajímavější a humornější. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Niežeby som bol vysadený voči Scoobymu - hoci žiaden seriál s ním som nikdy neobľuboval a jednotlivé zápletky sú patrične jednoduché a občas riadne naivné - ale Scooby Doo Ako sa máš? predstavuje pre mňa skôr pokus o to čo najviac vyťažiť zo známej značky. Takže seriál radím kamsi medzi Tučniakov z Madagaskaru a Kung.Fu Pandu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už jako děcko sem Scoobyho nesnášel, i když ty starší díly, ve kterých jsou všelijaké hrady, kopky a vlkodlaci, měli určitou kvalitu, ovšem tahle moderní verze je příšerná, český dabing na zvracení a když to musim skoro každý den přetrpět na smíškovejch, začínám mít pomalu tiky.Přijde mi to hrozně stupidní a dětem to vymejvá mozek, ostatně dospělím tuplem.10%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama