Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Valeria (Gloria Guida) je studentkou církevní internátní školy Sester Ježíše Krista. Ačkoliv bývá ve výuce klasifikována převážně na výbornou, dodržování pevného řádu a řeholních pravidel jí působí čím dál větší obtíže. Poslední dobou ji také pravidelně přepadají divoké fantazie, v nichž hlavní roli hraje především sex a erotika. Absolutorium a návrat do civilního života tak mohou z tohoto pohledu přinést nové možnosti dívce, jejíž sexuální zkušenosti se doposud omezily jen na zážitky z vyprávění nejbližších kamarádek. Valeria však po návratu domů zjišťuje, že v domě rodičů už nic není, jak bývalo. (dopitak)

(více)

Recenze (5)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý děj, o ten ale v příběhu vůbec nejde. Gloria i s nedepilovaným podpažím je jednou z nejvíc sexy koček historie filmového plátna. Jo, story je debilní, ale pokud umíte uctívat krásu žen, asi vám to moc vadit nebude, Kromě GG se tu svlékne ještě její matka a služka. Odehrává se v severní Itálii, u moře, v oblasti u Milána. Kolegové zaznamenali znásilnění, jenomže jak se brzy ukáže, je to fikce. Takže i do romantického filmu by se to napasovalo. A ten konec s uniformou elitního příslušníka SS - haha, tady se jistě Sam Taylor-Johnsonová inspirovala :) ()

fragre 

všechny recenze uživatele

No nevím, proč je ten film uveden jako komedie a romantický, když začíná znásilněním hlavní hrdinky (Gloria Guida) gangem motorkářů, tedy pokud nemá divák hledat tu komedii v topornosti hereckých výkonů a nepravděpodobnosti děje (takže třeba i po úvodním traumatickém zážitku je hrdinka svěží jak jarní jitro). Ten film byl natočen jen aby co nejvíce ukázal Glorii, jistě osobu fyzicky mimořádnou, v různých situacích více či méně oblečenou, a v tom plní svůj účel dobře, ale jinak je to blbina kardinální. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o tom, jak hned v úvodní scéně hlavní hrdinku znásilní. Ano, ten úvod může být celkem překvapivý a svádí k tomu, že tohle bude spíše snímek pro milovníky exploatace, ale ani to se nakonec nekoná a film je takový nemastný neslaný, a to i z hlediska jeho erotického vyznění. Gloria Guida je kočka, ale to zajímavému filmu nestačí. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Gloria Guida je to jediné, proč není smysluplnější koukat hodinu do akvária, než sledovat tento film. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama