Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Terva 

všechny recenze uživatele

Ve 32 minutě filmu je při honičce rozbito auto Škoda 110 MB, Lada 1500 a VW Brouk " Flora ". Ve snímku, který si Jackie Chan sám režíruje je spousta střelby, kaskadérských kousků, výbuchů a humoru. Dokonce i hudební doprovod je ucházející. Asijský jestřáb se zde pouští do záchrany své bývalé lásky, kterou unesla divná sekta a výměnou požaduje tři božské relikvie. Dobrodružný akční snímek, který se lehce otře o archeologické vykopávky. Kvarteto černých bojovnic je boží a Jackie s nima má dost práce. Hudbu dělal Michael Lai a zazní zde třeba " Midnight rider " nebo ů Friend of mine " obě od interpreta se jménem H. Serizava nebo " Flight of the Dragon " v podání Jackiho Chana. Závěrečné titulky již tradičně nabídnou nepovedené a nebezpečné scény. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

S diablom bojoval uz samotny Schwarzenegger vo filme End of Days .... a daleko pred nim aj Jackie Chan ale s amazonkami, carodejom a kadejakou tou mytologickou cvargou, ktora sluzi na spatnej strane zakona. A ze je Chan vyborny bojovnik / a komik ....../, tato cvarga sa veruze poriadne zapoti pri boji ......... A popritom uz staci len do deja vhodne vlozit par komedialnych vsuviek a fajny film je hned na svete ...... 92 % ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Poctivá old school Chanovina s klasicky kvalitnou akciou, kaskadérskymi výkonmi a gumeným Jackiem, ktorý ako vidíme v záverečných záberoch doslova riskoval život len pre dobrý záber. Humor na mňa zabral pomenej a všeobecne je Božská Relikvia na pomery Jackieho štýlu omnoho viac vážnejšia a dobrodružnejšia než býva zvykom. Za zmienku stojí ešte určite dobrá výprava (hrad Predjama a jaskyne v Slovinsku) vydarený záver s finálnym súbojom 1 vs 30 a autonaháňačka. Príbehovo to nie je nič extra a cítiť z toho aj menší rozpočet. Vo výsledku som sa ale i navzdory pár mínusom bavil dosť slušne. 75% ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

To jak dneska Jackie Chan skáče snad po každé roli, je až urážející ve srovnání s tím, že natočil takovouhle sakra dobrou podívanou...má na víc, to je určitě nad Slunce jasný, ale pokud půjde o nějakou podobnou roličku, tak určitě tahle padne jak prdel na hrnec. Kéž by mu ty komediální role, jaké točil kdysi, vydržely dodnes. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sem to neviděl na začátku devadesátých let, to by to pro mě asi byl kult jako třeba Bláznivá mise. Bohužel sem to zhlíd až více než dvacet let od vzniku filmu a dneska už to působí zastarale a chvílema i směšně. Chvílema je to docela zábava, úplnej průšvih to není, ale zapamatováníhodnej film taky ne. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Jackie Chan si způsobil vážné zranění během scény, kdy skáče ze zdi na větev. Minul totiž větev a spadl hlavou na kámen. Od té doby má na pravé straně hlavy proraženou lebku a také špatně slyší na pravé ucho. (HellFire)
  • Během prvních scén se výrazně mění délka Jackieho vlasů. Ve všech předchozích filmech nosil Jackie dlouhé vlasy, až pro Božskou Relikvii se nechal ostříhat nakrátko. Avšak po nehodě při natáčení scény skoku ze zdi na strom, během které málem přišel o život, se rozhodl nechat si pro štěstí narůst opět dlouhé vlasy. (Raztubyl)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama