Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve světě, kde na lidi se superschopnostmi přísně dohlíží roboti, se bývalý vězeň spojí s nenáviděným drogovým bossem, aby ochránili teenagerku před zkorumpovaným poldou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

V rámci nakalibrování optiky jsem si dal před tímhle i repete #1. Náš “elektrikář 5. třídy” se šel na konci minule udat a teď akorát vylezl z basy (po 5ti letech). Všichni okolo jezdí pořad v popelnicích co neodpovídají úrovni technologií té doby (drony, roboti) a dokonce i úvodní titulky se z (cca) 75% recyklovaly!? Tedy jsem v klidu, očekávám stejných 50% jako minule (po 90ti minutách). Takže chyba - on to vzal do pazoury Netflix - tedy výměnou za peníze se musel Chan vzdát svobody. Najednou je casting jak pěst na oko (takových etnik za minutu se jen tak nevidí, samozřejmě včetně “bezpohlavních”) a všemu kraluje protivný uřvaný spratek. Zhruba v polovině mě už scénář rozčiloval hloupostí tak moc, že jsem se soustředil už jen na chyby (jednou nese robo-psa jako papírovou krabici, podruhé se pod ním není schopen ani hnout… 100% dávky ho predávkuje/zabije, ale 80% s ním prakticky nic neudělá… ). Doufám, že #3 se už nedočkáme. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes to, že se vlastně na ten film kouká docela dobře, tak nakonec je to takový zbytečný. První film si vůbec nevybavuju, takže sem k tomu přistoupil jako k samostatnýmu filmu. Jo, kdyby si člověk připomínal každej film, kterej chce vidět, a kterej má pokračování, nedělal bych nic jinýho. Každopádně i tenhle film bude mít hodně podobnej osud jak jednička. Za týden už nevím, o co šlo. 50%. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u jedničky i tentokrát místní hodnocení vcelku přesně odráží také moje dojmy. Jednička byla malé, vcelku sympatické sci-fi, které ukazovalo schopnostňáky civilně...tzn. o dost jinak, než v té době notně vyčpělí X-Men: Apokalypsa a X-Men: Dark Phoenix. Nebyla to žádná pecka, ale na 3* to v mém případě stačilo. Dvojka nejspíš neměla ohledně vizuálu nebo příběhu o mnoho větší ambice, ale přesto je o dost nezáživnější. Čím to je? Možná tím, že Chan za těch 5 let nenasbíral žádné zkušenosti na jiném projektu a možná tím, že Pare tentokrát nechal kafrat do scénáře další tři lidi. Což je nepochopitelné hlavně proto, že i tak je to příběh nehorázně omšelý a v každém okamžiku předvídatelný. Jedno velké žánrové klišé. Málo se využívá relativně zajímavě popsaný svět v jedničce a nic nového a zajímavého nenabízí ani ohledně schopností postav...vše se smrsklo na generickou police korupničárnu, jakých jsme viděli desítky. Spíš lehce podprůměrná, před pár lety typická Netflixárna. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Krátký film byl skvělý, první celovečerák usmrkaný průměr, no a tohle už je těžký podprůměr. Bratry Amellovi vždy uvidím rád, ale tohle zazdil především špatný scénář a strašně málo akce. Jednoduše řečeno zbytečnost, vyvarovat se. Čisté 2* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem celkom, čo vedie ľudí vo filmovej brandži k tomu, aby natočili pokračovanie niečoho, čo už samé osebe bolo absolútnou hranou priemernosti na filmovom plátne. “Kód 8” jednotka bola asi tak úspešná, že si človek ani len nespomína o čom bola. No a táto dvojka, to je priam reklama na priemernosť v rámci scifi žánru, ktorý dostáva rovnako permanentne na frak, ako horor žáner, kde sa to len tak hemží samými dejovo plochými, primitívnymi, lacnými pokusmi. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:30:00 hlavní hrdina stírá podlahu. V jednom záběru stojí (tak, jak se má) na suché podlaze, ale o záběr později stojí uprostřed již setřeného. (cerdax2)

Reklama

Reklama