Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve světě, kde na lidi se superschopnostmi přísně dohlíží roboti, se bývalý vězeň spojí s nenáviděným drogovým bossem, aby ochránili teenagerku před zkorumpovaným poldou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že nejřív jsem si musel znovu projet jedničku, neb se mi už téměř úplně vykouřila z palice, ale aspoň teď můžu zodpovědně prohlásit, že pokračování není o nic horší. A jak vidím v mém starém komentáři, přál jsem si dvojku, no a dostal jsem dvojku. Takže přihmouřím oči nad tou haldou klišé a patosu ve scénáři, nebudu se pošklebovat šablonovitému pravdoláskařskému happyendu a namísto toho budu rád, že je na světě další slušně vypravené, záživné a akční scífko, sice primárně určené pubescentům, ale aspoň něco. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přes to, že se vlastně na ten film kouká docela dobře, tak nakonec je to takový zbytečný. První film si vůbec nevybavuju, takže sem k tomu přistoupil jako k samostatnýmu filmu. Jo, kdyby si člověk připomínal každej film, kterej chce vidět, a kterej má pokračování, nedělal bych nic jinýho. Každopádně i tenhle film bude mít hodně podobnej osud jak jednička. Za týden už nevím, o co šlo. 50%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl byl příjemné béčkové překvápko, ale nic, co by potřebovalo sequel, takže tenhle film byl odepsaný víceméně už od oznámení a zázraky se bohužel nekonají, je to o třídu horší. Dějově nic extra, akce tu taky moc není, robotičtí psi ušli a celé to zkrátka smrdí průměrem. Vyloženě to nebolí dosledovat, takže ty 3 hvězdy nakonec jo, ale zbytečnost bez debat. 5/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo prvý diel bol celkom milým sci-fi akčno-antisuperhrdinským prekvapením, tak vzhľadom na očakávania je dvojka logicky miernym sklamaním. Tvorcovia totiž pod Netflixom asi nemali vyššie ciele než nakrútiť tuctový akčňák. Pritom po prvom filme som si hovoril, že ak sa nájde niekto správny, tak sequel by sa mohol mať k úvodnému filmu ako Temný rytier voči Batman začína. Nestalo sa, dočkali sme sa stokrát videného príbehu "dvojica na úteku", ale pozerať sa na to bez problémov dá. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Krátký film byl skvělý, první celovečerák usmrkaný průměr, no a tohle už je těžký podprůměr. Bratry Amellovi vždy uvidím rád, ale tohle zazdil především špatný scénář a strašně málo akce. Jednoduše řečeno zbytečnost, vyvarovat se. Čisté 2* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • V čase 01:30:00 hlavní hrdina stírá podlahu. V jednom záběru stojí (tak, jak se má) na suché podlaze, ale o záběr později stojí uprostřed již setřeného. (cerdax2)

Reklama

Reklama