Reklama

Reklama

Premiantka

Trailer 1

Obsahy(1)

Talentovaná spisovatelka (Jenna Ortega) dostává od svého charismatického profesora (Martin Freeman) úkol, který je náhle oba zaplete do složité sítě vášní a intrik. Zatímco veškeré hranice postupně mizí, profesor a jeho žákyně se musí postavit svým nejtemnějším stránkám. (Donart Film)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

Frantisek.Fu 

všechny recenze uživatele

Jade Halley Bartlett vytvořila slibný, komorný, konverzační drama se skvělou výstavbou a vykreslením postav, jejich charakterů a vzájemných vztahů a celkově by film působil perfektně. Ovšem jen v prvním a druhém dějství. Problém nastává v dějstvím třetím, nebo-li závěrečná cca půl hodina. Všechno co divák sledoval se začne pomalu rozplétat, gradovat ve skvělém napětí a najednou KONEC. Žádný závěr, žádné vyvrcholení. Film je prostě v jednom bodu utnut a to je vše. Netuším co tím režisérka zamýšlela, ale působí to na mě, že se se snažila Miller's Girl tak zdramatizovat, že v závěru nevěděla jak jí ukončit. 6/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca a poddajná zápletka o študentke a profesorovi, ktorá v sebe nesie esencie erotiky, túžby a manipulácie vrcholiace v následnom precitnutí. Takéto filmy mám celkom rád, takže som sa na neho celkom aj tešil. Len škoda, že to celé pôsobilo tak ťažkopádne a napriek tejto horúcej téme to bolo miestami dosť chladné. Dialógy slabučké, dejová línia sa snažila byť turbulentná, ale pri sledovaní Cairinej vypočítavosti bolo jasné, kam to celé speje. Každopádne, Jenna Ortega podala skutočne kvalitný herecký výkon. 3* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Vděčné téma ze kterého se ovšem dalo vytáhnout mnohem víc než lehce divadelní konverzačka bez výraznější pointy, které moc nepomáhá ani herecké obsazení. To je samo o sobě dobré a jak Freeman tak Ortega si odehrají svoje, ale jejich společná chemie je prakticky nulová a o nějaké snaze provokovat tady nemůže být ani řeč…50% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Trailery a první zmínky o snímku debutující režisérky a scenáristky lákaly na erotický thriller o pletkách učitele s krásnou studentkou. Výsledek ale bohužel pokulhává nad očekáváním. Chemie mezi Martinem Freemanem a Jennou Ortegou je za mě vystavěna skvěle, film ale ve všech dalších ohledech působí jako levná televizní adaptace divadelní hry. Závěr bez pořádného vyvrcholení vyloženě naštve. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film režisérsky debutujúcej Jade Halley Bartlett má v sebe potenciál, ktorý tematicky síce nie je žiadnou novinkou, z hľadiska obsahu, hereckých výkonov a vedenia príbehu však stále obsahuje možnosti. Duo Martin Freeman / Jenna Ortega je zaujímavým výberom, predstavujúci pomerne značný kontrast. Chémia medzi nimi nie vždy funguje podľa predstáv a cca o tridsať rokov mladšia Jenna v podstate vo všetkých scénach tak trochu prevalcuje skúseného Martina. Zachytenie charakteru postáv, aj tých vedľajších, a ich ďalší rozbor je v dvojdimenzionálnej rovine. K záverečnému vyvrcholeniu by mohli venovať viac pozorností. P.S.: Milovníkov literatúry, predovšetkým tej erotickej, potešia len čiastočne. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Hlavné natáčanie prebehlo v Cartersville v štáte Georgia v septembri 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama