Reklama

Reklama

Premiantka

Trailer 1

Obsahy(1)

Talentovaná spisovatelka (Jenna Ortega) dostává od svého charismatického profesora (Martin Freeman) úkol, který je náhle oba zaplete do složité sítě vášní a intrik. Zatímco veškeré hranice postupně mizí, profesor a jeho žákyně se musí postavit svým nejtemnějším stránkám. (Donart Film)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Výborný Martin Freeman a to je asi tak všetko. Bartlett nie je ani kontroverzná, ani nemá cit pre atmosféru a väčšina dialógov pôsobí divadelne a neprirodzene. Absolútne nevyužíva prostredie a neprebúdza morálne a etické otázky, ako by sa ohľadom takéhoto diela žiadalo. Je to výsek zo života postáv, z ktorých žiadna nemá dostatočnú hĺbku. Štve ma to, lebo potenciál to malo. Takto je to bez čohokoľvek čo by to robilo špecifickým. Dokonca aj vo filmografií Ortegy a Freemana je to len drobná vlnka, ktorá zase zmizne a všimne si ju len málokto. Oceňujem len to, že to nebolo nudné. Len strašne šedé. Bez akejkoľvek emocionálnej farby. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ortega má budúcnosť, ukazuje, že jej kariéra márna nebude a aby to podporila, tak veľmi jemne zdvihla aj dúhovú vlajočku, aby bolo jasné, že je na správnej strane barikády. Ale ako objekt dráždenia učiteľových nohavíc? Nuž, ja by som ešte počkal, lebo Ortega stále pôsobí len ako pedo objekt. Problém je, že vo filme nie je toho oveľa viac, než je v traileri. Tej látky je málo a koniec môže privodiť pocit, že to bolo celé o ničom. Celé to stojí len na kvalitných hereckých výkonoch, ktoré film potiahli vyššie, pozerá sa to dobre, no nejaká pointa príbehu nakoniec nepríde. Film je skôr o šikovnej manipulácii, ktorá v človeku môže časom prerásť do psychopatických rozmerov. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Trailery a první zmínky o snímku debutující režisérky a scenáristky lákaly na erotický thriller o pletkách učitele s krásnou studentkou. Výsledek ale bohužel pokulhává nad očekáváním. Chemie mezi Martinem Freemanem a Jennou Ortegou je za mě vystavěna skvěle, film ale ve všech dalších ohledech působí jako levná televizní adaptace divadelní hry. Závěr bez pořádného vyvrcholení vyloženě naštve. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[29%] Proč jsem se na tento film vůbec díval? No samozřejmě, že kvůli mé mexické oblíbenkyni! Jenna Ortega je především oblíbená na sociálních sítí, i se jí povedl seriál Wednesdey, dále její role v pátém a šestém Vřískotu a tak dále. Zde jí role v tomto filmu moc nesedla. Martin Freeman byl zde na tom snad ještě hůř. Potenciál tohle téma určitě mělo, ale snad ve všem se to nepovedlo. Ani mi nevadilo, že to ke konci nemělo žádnou pointu. Nefungovalo to od začátku. Jenna zde byla vzhledem roztomilá a sexy jako vždy, ale to je asi tak vše. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Vděčné téma ze kterého se ovšem dalo vytáhnout mnohem víc než lehce divadelní konverzačka bez výraznější pointy, které moc nepomáhá ani herecké obsazení. To je samo o sobě dobré a jak Freeman tak Ortega si odehrají svoje, ale jejich společná chemie je prakticky nulová a o nějaké snaze provokovat tady nemůže být ani řeč…50% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Hlavné natáčanie prebehlo v Cartersville v štáte Georgia v septembri 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama