Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Příbuzní nezvěstné astronautky se zoufale snaží přijít na kloub jejímu záhadnému zmizení. To, co zjistí, může ale ohrozit je i celou planetu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (27)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko povedať, na základe čoho sa producenti v Netflixe rozhodujú, či daný príbeh spracovať ako seriál alebo ako film, v prípade Das Signal by bol asi lepší dvojhodinový film, niečo v štýle Kozmonauta z Čiech, kde taktiež sledujeme paralelné dejové línie zo Zeme a z vesmíru a tie z vesmíru sú obsahovo aj vizuálne lepšie spracované. Das Signal pôsobí občas rozpačito, herecky nepresvedčivo, twisty zašuštia sem-tam papierom, ale celok dáva zmysel, má zrozumiteľné a zaujímavé posolstvo a pointa je vcelku vydarená. Videná už síce bola, ale v jednom konkrétnom prípade, ktorý ma ihneď napadol, nejde o príliš frekventovaný film. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Ono to nakonec není až tak strašně špatné, jak to vypadá ze začátku. Jenom musíte přetrpět  první dva k uzoufání nudné díly. Divné rodinné psychodrama o psychicky totálně vyšinuté matce a její malé přechytralé hluché holčičce se ve druhé půli minisérie jako mávnutím kouzelné hůlky Harryho Potrata promění v apelativní sci-fi moralitu a konec je vypointovaný přímo mistrovsky. A to, že dnešní svět se nachází v nejhorších sračkách od 2. světové války, je prostě fakt. ()

Reklama

veronica_mac 

všechny recenze uživatele

Z hodnocení zde jsem velmi překvapena, podle mě velmi podhodnocený seriál. Závěrečná message je za mě dost aktuální, přičemž celý průběh seriálu je velmi nenásilný, mysteriózní a ačkoli od začátku téměř s jistotou víte, kdo je v seriálu padouchem, nic to nemění na skvělém překvapení, které čeká právě v závěrečné pointě. Za mě 4,5* - přidávám i za herecké výkony a neokoukané tváře. ()

celticek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem prostě nedal, skončil jsem po 2 epizodách. Němčina tomu nesvědčí vůbec, i když já dodržuji pravidlo vždy v původním znění, pokud možno. Je to nuda až na půdu. V poslední době jsem měl v životě magorů dost. Když už mám udělat mysteriózní psycho, tak to musí vzít do ruky Lynch. Provar & ztráta času. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Nádherně spletité spiknutí s úžasným koncem k zamyšlení. Vždy jsem bral německou tvorbu jako nekoukatelnou, až na dvě výjimky (Ponorka (1981) a My děti ze stanice Zoo (1981)). Ten konec byl tak úžasnou těčkou, že nemůžu dát jinak, než 5*, abych vyvážil současných 54%, protože tolik si tento počin rozhodně nezaslouží. Ještě více by snad bylo vhodné zkrátit stopáž na polovinu a místo seriálu natočit film, pak by zmizelo pár vleklých pasáží a byl by to snímek na jedničku. Jak pro němce, tak pro Netflix tvorbu, poměrně vysoká laťka. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama