Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (75)

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Nejprve je nutno zmínit, že tyhle komedie, kde trapný humor je dobře vyvážen, je málo. Nejraději bych dal i vyšší hodnocení, ale bohužel nemůžu, protože tady to táhl hlavně John Cena. Ostatní herci tady byly celkem do počtu. Hlavně mírné zklamání od Zaca Efrona, který tady na mě působil mírně unaveným dojmem. Ale až na to, tak film slušně ubíhal a ani tam nebyla chvilka, kdy bych se nudil. Na podívání určitě menší nadprůměr. Pozitiva: Příběh o vymyšleným Rikim Stanicky, ze kterého se stane stane skutečný, není zas tak otřepané téma, jak by se mohlo zdát.  Negativa: Trochu odfláknuté, nebo hůře napsané scénáře pro ostatní herce, kteří předvedli hodně průměrný výkon. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Po dvou ambicióznějších filmech se Peter Farrelly vrátil ke komedii a Rick Stanicky zůstal uvězněn někde mezi těmito dvěma světy. Na jedné straně je to totiž komedie, která nabídne to co bývalo Farrellyům vlastní a na straně druhé je tu snaha přijít ke konci s vážnějšim momentem a přinést něco jako poselství. Dohromady to pak docela funguje hlavně díky Johnu Cenovi, který si celý film krade pro sebe od chvíle co se objeví na plátně. S původně uvažovaným Jimem Carreym by to sice mohlo být ještě lepší (a nejspíš šílenější), ale Cenovi tyhle role sedí a mě osobně v nich baví. Žádný zázrak se sice nestal, ale ty necelé dvě hodiny nakonec utekly celkem příjemně…60% ()

Reklama

MovieGuy 

všechny recenze uživatele

Příjemná a zároveň hrozná prdel na klidný večer. Ricky Stanicky se překonal a dokázal něco co komedie v tyto době nedokážou, být vtipné. U Rickyho jsem se nasmál až až, perfektní John Cena si zde svou roli užíval a za mě zatím jeho nejlépe zahraná role, především scény na letišti, nebo na obřadu mě doslova penetrovali smíchy. Potěšil i Zac Efron (pozor holky, nejsou tu žádné scény bez trika, takže klidek) a ostatní herci. Samozřejmě je rok 2024 a planeta lgbt  se tu opět vyskytuje, ale to už jsem si nějak zvykl že to nebude lepší. Za mě užitý a někdy se podívám znovu i s kámošema. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Baby I Love Your Way je dozaista pekná pesnička, ale až v prevedení Cenu dostala ten správny šmrn: Ooo, baby, I masturbate, everyday... 😂 Malý festival idiotského humoru v určitých scénkach vyšiel, niekedy úprimne a silno rozosmeje, inokedy sa človek ale pýta: a prečo v tomto tempe nepokračujú? Najvtipnejšie ale je, že John Cena tu oproti Efronovi vyzerá ako skutočný herec. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ricky Stanicky určite neprinesie do plachty žánru komédia ten vietor, ktorý by bol potrebný. To sa však nedá povedať, že film ako komédia nemá dobré momenty a že nedokáže po náročnejšom dni človeka vypnúť. Trojica dobrých kamarátov sa okamžite ocitne v pozadí, ako ich imaginárny priateľ sa objaví na scéne. John Cena aka Ricky Barbara Stanicky ukradne show a ďakuje pekne, cíti a baví sa dobre. Na konci dvojhodinového runtimu je už trochu cítiť únavu. P.S.: Čím ďalej, tým viac je na Z. Efronu vidieť, že plastika nosa pravdepodobne nebola jedinou „operáciou“. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)
  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)

Reklama

Reklama