Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čím víc na Cenu koukám, tím víc mě ten týpek baví. Naprosto nerozumím tomu, že z jednoduchého wrestlera se stane až takhle áčková herecká hvězda, která na co sáhne, to se povede. A ano, tady fakt zastínil i Efrona a celý film si krade pro sebe. Tyhle ujeté komedie s naprosto debilním humorem mě vždycky dokážou zabavit a musím uznat, že takový mistrovský nápad jsme ještě nedostali. Dojde na hromadu povedených gagů, scének, které by divák nevymyslel, (obřízka doutníkovým ořezávačem, rodinná oslava...) a hlavně to celé jede na naprosto odlehčené, ale přitom roztomile uvěřitelné vlně, která až do závěru nepoleví. Bavil jsem se prostě perfektně a kdo má rád tenhle typ komedií, neudělá špatně. Ostatně poslední dobou je problém narazit na vůbec jakoukoli novou komedii, takže v období sucha by tohle měl vidět dost možná úplně každý a neměl by mít vysloveně problém film dokoukat. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ricky Stanicky určite neprinesie do plachty žánru komédia ten vietor, ktorý by bol potrebný. To sa však nedá povedať, že film ako komédia nemá dobré momenty a že nedokáže po náročnejšom dni človeka vypnúť. Trojica dobrých kamarátov sa okamžite ocitne v pozadí, ako ich imaginárny priateľ sa objaví na scéne. John Cena aka Ricky Barbara Stanicky ukradne show a ďakuje pekne, cíti a baví sa dobre. Na konci dvojhodinového runtimu je už trochu cítiť únavu. P.S.: Čím ďalej, tým viac je na Z. Efronu vidieť, že plastika nosa pravdepodobne nebola jedinou „operáciou“. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nestává se už moc často, že by člověk dostal fajn komedie, kde spousta vtipů a situací fakt funguje a nejde do kytek. Takže proto 4* - párkrát jsem se dokonce i zasmál (oslava s obřízkou, honičský hudební čísla, air-dickin’ výstupy) a John Cena je prostě herecký talent na srandovní postavy, co mají i dojmout, což už víme ze série Peacemaker. Dalo se to zkrátit třeba o 15 minut a nebylo by na škodu, ale říkám, máme toho jako šafránu... nebo se holt musím přenastavit na nějaký "dnešní" smysl pro humor :D ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě tyhle komedie z nultých let (i od Farrellyů) dost chyběly a Ricky Stanicky se mi celkem trefil do vkusu, ač jsem po vydání film úmyslně přehlédl a neplánoval mu věnovat pozornost. Jsem rád, že jsem to neudělal, jelikož jsem se takhle už dlouho nenasmál, Cenovi tyhle role neskutečně sedí, Zaca Efrona vždycky rád vidím a ty zbylé dva trouby jsem nějak přežil, ačkoliv mi první hodinu k Efronovi vůbec neseděli. Ale rozhodně velké doporučení. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

John Cena má veľký komediálny talent, to viem už dlho. Celkovo som ale z filmu, ktorý režíroval jeden z bratov Farrellyovcov (Blbý a Blbší 1 a 2, Ja moje druhé ja a Irena) viac sklamaný než potešený. Farrellyovci sú typickí drsným humorom, tu je ale z neho prítomného len trocha a navyše väčšina pokusov o neho nie je tak úderná a vtipná ako kedysi. Film navyše nie je len streštenou komédiou, ale chce i rozdávať posolstvá, trochu dojímať a vidno v ňom aj prvky modernej diverzity a inklúzie, takže možno aj preto ten tvrdý, buranský humor k takémuto voľačomu nepasuje. Cena dokáže ako som už spomínal pobaviť a zachraňuje film od prúseru, keďže ústredné trio kamarátov s ich ženami je desivo nezáživné (vrátane Zaca Efrona), jediný kto ešte ako tak boduje je William Macy v menšej úlohe. Na jedno pozretie okej, ale čakal som že sa budem smiať omnoho častejšie a hlasnejšie. 55% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)
  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)

Reklama

Reklama