Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Baby I Love Your Way je dozaista pekná pesnička, ale až v prevedení Cenu dostala ten správny šmrn: Ooo, baby, I masturbate, everyday... 😂 Malý festival idiotského humoru v určitých scénkach vyšiel, niekedy úprimne a silno rozosmeje, inokedy sa človek ale pýta: a prečo v tomto tempe nepokračujú? Najvtipnejšie ale je, že John Cena tu oproti Efronovi vyzerá ako skutočný herec. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo ako typická bláznivá komédia, kde sa bude celý čas tlačiť na pílu absurdnými scénami a hlúpymi komediálnymi výstrelkami. Ale napokon som zostal celkom milo prekvapený, keďže som sa na tomto filme príjemne zabavil (aj keď sem tam boli niektoré veci fakt za hranou) - ako celok to malo fakt dobrý spád, ale aj dialógy a koniec koncov aj posolstvo. Tých lží sa tu nabalovalo stále viac a viac, až sa to stalo neudržateľné - no za každú cenu bolo treba udržať alibi, aby sa to celé nezrútilo. Herecké obsadenie ma bavilo, predovšetkým skvelý John Cena (a pritom ho až tak nemusím). V rámci žánru komédií skutočne nadpriemer : 4* ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„UDĚLAL TO RICKY. RICKY STANICKY! NEJLEPŠÍ KÁMOŠ, KTERÝHO JSME NIKDY NEMĚLI…“ Exhibice Johna Ceny. Hele… není to tak pitomý, jak to v úvodu vypadalo. Možná i proto, že Cena tý exhibice nezneužívá a scénář ho nenutí k trapnostem. Je to vobčas úsměvný a ten nápad je ftipnej. Taková píčovina, která pobaví!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První scénář byl hotovej v roce 2010. Postupně měli hlavní roli hrát James Franco, Joaquin Phoenix nebo Jim Carrey 2.) Thx za titule „Tereza Šplíchalová a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

borec999 

všechny recenze uživatele

John Cena má veľký komediálny talent, to viem už dlho. Celkovo som ale z filmu, ktorý režíroval jeden z bratov Farrellyovcov (Blbý a Blbší 1 a 2, Ja moje druhé ja a Irena) viac sklamaný než potešený. Farrellyovci sú typickí drsným humorom, tu je ale z neho prítomného len trocha a navyše väčšina pokusov o neho nie je tak úderná a vtipná ako kedysi. Film navyše nie je len streštenou komédiou, ale chce i rozdávať posolstvá, trochu dojímať a vidno v ňom aj prvky modernej diverzity a inklúzie, takže možno aj preto ten tvrdý, buranský humor k takémuto voľačomu nepasuje. Cena dokáže ako som už spomínal pobaviť a zachraňuje film od prúseru, keďže ústredné trio kamarátov s ich ženami je desivo nezáživné (vrátane Zaca Efrona), jediný kto ešte ako tak boduje je William Macy v menšej úlohe. Na jedno pozretie okej, ale čakal som že sa budem smiať omnoho častejšie a hlasnejšie. 55% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čím víc na Cenu koukám, tím víc mě ten týpek baví. Naprosto nerozumím tomu, že z jednoduchého wrestlera se stane až takhle áčková herecká hvězda, která na co sáhne, to se povede. A ano, tady fakt zastínil i Efrona a celý film si krade pro sebe. Tyhle ujeté komedie s naprosto debilním humorem mě vždycky dokážou zabavit a musím uznat, že takový mistrovský nápad jsme ještě nedostali. Dojde na hromadu povedených gagů, scének, které by divák nevymyslel, (obřízka doutníkovým ořezávačem, rodinná oslava...) a hlavně to celé jede na naprosto odlehčené, ale přitom roztomile uvěřitelné vlně, která až do závěru nepoleví. Bavil jsem se prostě perfektně a kdo má rád tenhle typ komedií, neudělá špatně. Ostatně poslední dobou je problém narazit na vůbec jakoukoli novou komedii, takže v období sucha by tohle měl vidět dost možná úplně každý a neměl by mít vysloveně problém film dokoukat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v austrálskom Melbourne vo februári a marci 2023, pričom Melbourne je aj prostredím, ktoré má predstavovať Providence na Rhode Island. (Arsenal83)

Reklama

Reklama