Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Ten film je celou dobu skvělý, nebo alespoň mě bavil - dělá drama i z vyhození diktafonu do koše a já mu to prostě žeru. Jenomže po jeho skončení a zamyšlení se nad ním jako celkem člověk bohužel přichází na to, že byl o ničem... Respektive divákovi se nedostane patřičného vysvětlení celé skutečnosti... No, chtěl bych dát za tři, ale nakonec pro tu ultra hustou atmosféru dávám zaujatě víc. Kdyby to natočil Lynch, půlka z vás by dala za pět :-P ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to prostě blbý. Začátek velmi slibný, ale pak se film záhy zvrhne v blábol, ve kterém bych spíš čekala Kim Basinger než úžasnou Charlize (nemluvě o Johnnym, kterému to zde vůbec nesluší a vypadá jak ve své éře Jump Street). A blábolem to zůstává až do konce. No, ale každý někdy šlápne vedle, zapomeňme a budiž útěchou, že hlavní protagonisté si z toho vzali ponaučení a dnes se docela drží. A film může zvesela do propadliště dějin. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp se (podezřele) sladce usmívá, Charlize Theron hysterčí a režisér se snaží sám sebe přesvědčit, že z něj jednou bude druhý Alfred Hitchcock. Plíživě gradující hororová historka o latentní emzácké invazi zpočátku sice dost drhne, avšak nepříjemně houstnoucí atmosféra jistě spolehlivě rozechvěje nejeden kruhový svěrač a v samotném závěru by možná poklesla čelist i agentu Mulderovi (o Scullyové nemluvě). ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco horšího.. Ano, sice to bylopoměrně snadno předvídatelné a závěr nebyl žádné překvapení, ale atmosféra byla správně napínavá a já se chvílemi i bála a čekala, co přijde a kde se ten Johnny zase objeví. Charlize Theron byla dokonalá a zahrála to fantasticky. Tyhle role jí jednoduše sedí.. Z Johnnyho Deppa šel strach, což byl, předpokládám, záměr, který se vydařil. Navíc i nápad to byl docela dobrý.. I když mi to chvílemi připadalo takové "divné".. Ale celkově se mi film docela dost líbil.. Navíc ta úžasná kamera.. Takže silnější 3*.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno