Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Richie666 

všechny recenze uživatele

Ten film je celou dobu skvělý, nebo alespoň mě bavil - dělá drama i z vyhození diktafonu do koše a já mu to prostě žeru. Jenomže po jeho skončení a zamyšlení se nad ním jako celkem člověk bohužel přichází na to, že byl o ničem... Respektive divákovi se nedostane patřičného vysvětlení celé skutečnosti... No, chtěl bych dát za tři, ale nakonec pro tu ultra hustou atmosféru dávám zaujatě víc. Kdyby to natočil Lynch, půlka z vás by dala za pět :-P ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude nic moc, ale takovou sračku jsem fakt nečekal. Těšil jsem se na celkem nápadité sci-fi, ale místo toho jsem se dočkal debilní psychárny o astronautovi, kterého ovládli mimozemšťani, co nemají nic jiného na práci než ničit život a rozvracet rodiny obyčejným lidem. Každopádně Astronautova žena je jen stupidní slátanina snad všech filmových klišé dohromady nad kterou zůstává rozum stát. A jak v ní mohli hrát takové esa jako Johnny Depp či Charlize Theron opravdu nikdy nepochopím. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Dosti nešťastný film, který podle mého nezvládl hlavně režisér, jemuž nepomohla ani skvělá kamera a herci. Volba hudby velmi špatná, což je ale záležitost vkusu. To hlavní proč je, že děj byl tak přepnutý, až si člověk řekl, že to vlastně o ničem není. Zaujatost režiséra napětím a drnkáním na nervy totiž byla tak velká, že nic jiného ve filmu není, a proto díky absenci oddychových scén chybí opravdový prvek trilleru, kterým je překvapení. Nepovedlo se, dávám 45% = 2/5 ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dalo se z toho vytřískat tolik a nakonec to bylo spíše veliké a nudné zklamání. Musím sice vyzdvihnout Charlize, která se tu opravdu herecky vydováděla, ale sterilní Depp tu naprosto vyhořel. I hudba byla celkem slušná, takže celkově to vidím na průměrnou zábavu na nudné odpoledne. Nepotěší, ale ani neurazí. 55% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je dobrá jedine atmosféra. Občas sa dá aj zľaknúť, ale je to skôr strach z neznámeho a neistého. Charlize s účesom v štýle Roxette je síce okúzľujúca, no to nestačí ani na priemerný film. Celý dej filmu je sústredený len na začiatok a koniec a medzitým, aby sa človek unudil čakaním na mimozemšťanov. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama