Reklama

Reklama

Lazareth

Trailer

Obsahy(1)

Lee (Ashley Judd) chrání své osiřelé neteře Imogen (Katie Douglas) a Maeve (Sarah Pidgeon) před sebezničujícím světem a vychovává je v izolaci, dokud jejich poklidnou existenci neohrozí cizinec. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nějaká agitka na kovid pro Flégra nebo co to je? Na světě je nějaká nemoc ženská s 2 děckama se uchýlí do baráku v lese posuneme se o 10 let a ty děcka jsou dospělé. Ta ženská jezdí do města , které už je normální, ale jelikož je magor říká jim, že je ve sračkách a oni jí věří pak narazí na chlápka co je zraněný a vezmou ho k sobě. Jedna se do něho zamiluje tak může zůstat a mezitím pro něho jde jeho parta co ho chce nevím co jednou zabít jednou unést. Je to nudné většinu filmu se tam nic neděje  a jediná akční scéna je zhruba 20 minut před koncem. Pochválit zde maximálně jde to, že to má naštěstí ´´jen,, 86 minut a to, že ta nejméně sympatická zemře. Jinak je pěkné, že jim dezinfikovala obleky, ale pokud jim čistí jen spodek je to k ničemu, když vrch nechá   5 procent. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film pre tých, ktorí napriek trom boostrom, dvom rúškam a respirátoru si ľahli pod posteľ a ukrutne hromžili od strachu, že ich ten Djokovič stále môže nakaziť. A niektorí neprezreli ani po rokoch a to je presne prípad hlavnej postavy, na ktorú sa ale dívať neoplatí. Inak by sme do žánru museli dopísať horor a to sa tam drvivú väčšinu času vôbec nič neudeje. No tvár Ashley Judd napovedá, že jej plastický chirurg je teda poriadny džad, alebo len nepochopil, že ona nemieni hrať doživotne už len démona Pazuzu. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Strašně nudnej(moc zajímavýho se tam toho neuděje) a co je horší ještě k tomu předvídatelnej film. Navíc koukat na kdysi krásnou Ashley Judd která se zprasila plastikama/botoxem je doslova utrpení. Každej přece stárne a zrovna ona takový úpravy podle mě neměla zapotřebí. Bez nich by jí to slušelo určitě víc a nevypadala by jak nepovedená karikatura. To jsem ale odbočil. Ikdyž co k tomu víc psát. Film sám o sobě za víc jak 1hvězdu nestojí. ()

Reklama

Reklama