Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

liberita 

všechny recenze uživatele

Pre mňa historicky výnimočný prípad pokračovania disneyovky, ktorý sa mi páčil viac než prvý diel. Tentokrát sa inšpiroval rovnako známym príbehom Tisíc a jednej noci a síce Alibabom a 40 zbojníkmi. Džin je ešte vtipnejší než predtým a myslím, že Robin Williams by mal zo svojej slovenskej verzie radosť. Piesne aj celý dej sú zaujímavejšie a pútavejšie. Farebnosťou animácie ale stále zaostáva za svojimi kolegami. ()

Daae 

všechny recenze uživatele

Tak to musím vážně nesouhlasit s většinou negativního ohlasu. Poprvé jsem tento film viděla jako malá, v originále a fakt se mi to líbilo. Tento snímek je jeden z mála, které ještě vlastím na orig. videu, a tak jsem si ho před pár dny pustila znovu. Bavila jsem se, nekecám. Robin Williams jako Genie je samozřejmě dokonalost a jeho vtípky jsou vesměs skvělé, i když občas přestřelí, anebo neamerickým divákům některé parodie nic neřeknou. Nechápu, jak někomu mohou písničky připadat otravné, snad všechny mají ten správný švih a důvtipný text :) Nejvíc se mi na tomto snímku vždycky líbilo to, jak Aladdin hledá svého otce, aby ho našel uvězněného v jeho ne-vlastní rodině. Rhys-Daviesův hlas je perfektní, dokonale otcovský a charismatický stejně jako je jeho postava. A Midasova ruka na mizejícím ostrově na zádech obří želvy (vždy jsem měla dilema, jestli je ta želva živá či ne :]) je jen třešničkou na dortu. NENÍ to bůhvíjaký film cenné hodnoty, ale je to zábavné a přesně o to jim šlo. Nuže, are you IN or OUT?! ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Jafarův návrat sice oči netrhal, ale svou vynucenost také příliš nezakrýval. Oproti tomu král zlodějů je o nějaký ten kousek příjemnější a i příběhově přirozenější. Hlavně se ale dostavuje nový záporák, protože soupeřit do třetice s panem vezírem už by zkrátka nefungovalo. Celý příběh kolem Kasima a pestré party mordýřů je i ve své jednoduchosti solidně odsýpající a i písně tentokrát zůstanou v hlavě pár dní po zhlédnutí. Na lepší hodnocení to ale kvůli předvídatelným klišé pořád není. Díky závěrečnému menšímu pocitu uzavření trilogie ale hodnocení sahá nebezpečně blízko 70-ti %. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Když je potřeba něco vydělat, je skvělé mít možnost vsadit na jistotu. Jasmína, Aladin a létající koberec takovými jistotami jsou. "Maminko, otřes se!", a maminka ještě před skončením pohádky hledá, zda a kde by se dalo koupit DVD. Film sám není žádná revoluce, ale v neděli jsem to byla já, kdo kvůli němu vstával dřív, aby včas vytáhl z pelíšků cílové diváky. Takže objektivní a přes baby filtr nahlížené hodnocení filmu se liší o několik hvězd. ()

Elenor 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, nakonec jsem se přiklonila k lepšímu hodnocení vzhledem k vynikajícím narážkám na starší disneyovky (a tátu v sukních :-)) a skvělému Johnu Rhys-Davisovi coby Aladinovu otci. Po nepříliš povedené dvojce je Král zlodějů víceméně důstojné pokračování Aladina. Takže: I'M IN! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • V originálním znění obchodníka s koberci daboval stejný člověk, který se postaral o hlas Džina, a to Robin Williams. To proto, že původně měl prozradit to, že on je Džin v lidské podobě. To se však během produkce změnilo. (LaserJet)
  • Když si velitel stráže nemůže vzpomenout na frázi "Sezame, otevři se!", v jednom záběru se mu posune chybějící zub. Při otevírání mu však žádný nechybí. (LaserJet)
  • V prvním filmu Aladdin osvobodil Džina, která se tak zbavil svých zlatých pout. V tomto filmu je však zase má. (LaserJet)

Reklama

Reklama