Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Včera jsem se v komentáři k novýmu (a děsnýmu) Rambovi otřel o Seagala, no a při tý příležitosti jsem se rozhodl znova zkouknout pár jeho starejch fláků. A začal jsem tímhle. No co k němu dodat - Mistr po sedmiletým kómatu chvíli na to jezdí na nemocniční posteli výtahem sem a tam, pak si nechá v čínský čtvrti obstarat akupunkturní jehly, prošpikovanej medituje před sochou Vznešenýho a nedlouho poté už zase skáče přes kaluže a masakruje nepřátele. Seagalovy hlášky, Seagalovy grimasy, Seagalův gel ve vlasech, Seagalovo lámání rukou a nohou. Seagalovky jsou prostě specifickej žánr, člověk u nich může řvát smíchy i vzteky, Seagala nesnášet, obdivovat ho, nebo se mu smát. Já osobně si jeho filmy většinou perverzně užívám (jejich nechtěná zábavnost je na vysokým stupni), ale taky u nich občas trpím jako zvíře. Tentokrát je scénář přece jenom o něco slabší, těžkopádný, kostrbatý, nepříliš epický. Seagalovo ego už tu dosahuje galaktických rozměrů, takže některý scény působí až parodicky, což je ovšem u jeho filmů hodně častej jev. Na druhou stranu Stevenovi asistuje moc pěkná zrzka (jedna z jeho někdejších žen, se kterou má tři děti). Každopádně vám ale nehrozí to, co u novýho Ramba - tedy otrávená nuda. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Detektiv Storm pořídí videozáznam schůzky neznámého poslance s podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora. Zločinci však detektiva odhalí, a aby získali usvědčující videokazetu, zavraždí ho i s celou rodinou. Seagal se po letech probere z kómatu a půjde si s padouchy vše vyříkat osobně. Stará dobrá "seagalovka", ale dneska už působí dost absurdně. 60% ()

Reklama

Decker 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech prvnich Seagalovych filmu, kdy byl jeste napumpovany a v plne zbroji. Jeho pozdejsi tvorba by si z te puvodni mela brat pouze to nejlepsi, ale necekejte zazraky. Je to prostinke, naivni, jednoduche, chtelo by se rici pro poklesle, ale to uz by bylo hodne troufale ;-) Vsichni nekdy ulitneme a prilis nepremyslime, tak to ma byt, nejde stale cist petisetstrankova skripta a sledovat trihodinove existencionalni spektakly. Od toho tu mame Loba a Seagala, abysme na chvili promazali harddsik a vypnuli procesor. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Těžko ho zabít je pro mě tím prvním nabušeným Seagalovským filmem, kde je vše, co na jeho filmech z 90´let zbožňuji. Nico byl jen slabým rozjezdem, ale tady již Steven ukazuje, co filmy s ním nabízejí. Bojové scény jsou doslova dokonalé a vždy si užívám každé křupnutí kosti, které je tak typické pro jeho skoro první tři prvotiny. Dokonce i vedlejší záporáci, kteří by měli být jen do počtu, jsou svým způsobem charismatičtí a hlavně zapamatovatelní. Těžko ho zabít je sice brak, ale nemůžu si pomoct, moc dobře se na něj kouká, a to i po letech. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost dobrých soubojů, Steve stále mlád a hubený. Děj je trochu kostrbatý, ale to v tomhle snímku to až tolik nevadí. Regenerace na ranči je super. - Senator Vernon Trent: "You can take that to the bank!" - Mason Storm: "I'm gonna take you to the bank, Senator Trent. To the blood bank!" ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)
  • Když se zkorumpovaní policisté vydají zabít Storma (Steven Seagal) do jeho domu, je jeden z nich vybaven brokovnicí Benelli M1 Super 90 s laserem Imatronic LS45. Scéna je situována do roku 1983, zmíněná brokovnice byla však vyrobena až v roce 1986 a onen laserový zaměřovač o rok později. (Guilemot)

Reklama

Reklama