Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Satan 

všechny recenze uživatele

Seagalový průměr. Tady hrál ještě nad míru dobře, ale je to prostě jedno velké klišé. Těch 100 minut se na to dá dívat, ovšem s malými rezervami. Např. když do jeho domu vstoupí banda borců se samopaly, Seagal má jen pistoli (počítal jsem náboje, než přebil a bylo jich kolem 18-ti), ale to bych ještě bral. Ovšem Seagal vzápětí háže granát (kde se tam vzal) po té bandě a půlka vyletí do vzduchu. Prostě Seagalovka, jak má být :-) ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je u mě nejlepší Seagal. Těch hlášek, lehce absurních scén a naprosto uzemňujících prupovídek jsem dlouho neviděl. Zábava to je výborná. Pomstít se ve stejné vestičce, ve které ho zastřelili nebo vyměnit prostřílený auto za jiný se může povést jen Stevenovi. Příběh je klasika: hrdinův pád, tréning, pomsta záporákům. Jinak standart: lámání končetin, výraz bez emocí a houpavá chůze. Příjemně potěšil Bobby Sixkiller. Ale hlavně Seagal je tady ve výborné formě a ukazuje proč ho mám v jeho starých filmech tak rád. -"Well, come and cut my heart out, okay? Come and cut my heart out!" či -"That's for my wife. Fuck you and die!" ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Vzdy som si myslel, ze vsetky tie starsie filmy so Seagalom, ako TEZKO HO ZABIT, NICO (1988), MUZ S CEJCHEM SMRTI (1990) alebo NEMILOSRDNA SPRAVEDLNOST (1991) sa mi pacili na rovnakej urovni, ale asi som sa mylil, pretoze dnes uz tento film pre mna nebo ten isty zazitok, ako asi pred 20-timi rokmi, co je ale kvalitami filmov aj pochopitelne. Nechapem, co viedlo scenaristov tohto filmu k tomu, aby nechali hlavneho hrdinu 7 rokov v kome, pricom by sa cely nemocnicny aj policajny personal asi uz x krat obmenil a nic by nefungovalo tak, ako v tomto filme. Podla mna by bolo zaujimavejsie, keby sa prebudil trebars o nejake 2 mesiace a bolo by to vsetko uplne cerstve. Ale to nebol hlavny dovod, preco som z tohto filmu nebol az tak nadseny, ako volakedy. Proste filmu, ako celku mi nejaka pricina brani dat stvrtu hviezdicku. Som zvedavy, ci budem pri reprizach ostatnych uz spominanych filmov podobne sklamany alebo aj rovnako nadseny. Seagalov TOP film asi navzdy zostane PREPADNUTIE V PACIFIKU (1992)... 18.11.2010 ________ Steven Seagal - (Mason Storm) +++ Kelly LeBrock - (Andy Stewart) +++ William Sadler - (Senátor Vernon Trent) +++ Frederick Coffin - (Poručík Kevin O´Malley) +++ Bonnie Burroughs - (Felicia Storm) +++ Andrew Bloch - (Kapitán Dan Hulland) +++ Nick DeMauro - (Calabrese) +++ Hudba: David Michael Frank +++ ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo tak před 15 lety řekl, že se vydržím dívat na filmy se Seagalem, poslala bych ho k těm, co mi říkali, že po čtyřicítce se mi bude líbit dechovka. Tu dodnes nevydržím, leda na tancovačce, ale Seagala teda klidně. Sice to beru spíš jako komedii, ale koukat se na to dá, a usnout se u toho dá taky, často taky zásluhou tristní nabídky na ostatních TV programech. Fakt je, že Seagal je teď všude, často na dvou programech v jeden den. Všechny jeho filmy mi splývají, ale to nevadí. Tady byl eště vcelku mladé šohaj a mrštnost se mu dala uvěřit. Taky se mi líbí, že občas i střílel a nelikvidoval protivníky ozbrojené samopaly jen svou ruční mlátičkou a kopanci. Ovšem v novějších filmech, kde už chodí zabalen v čemsi jako krabice maskovaná koženou bundou, skrývající evidentní nadváhu, má obarvené vlasy, tupé a možná i paruku, už působí fakt komicky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Těžko? Pche! Nemožno..! Jeden z nejlepších filmů ortopeda s culíkem, který chodí jako by měl v zadku vražený kolík americké olympijské štafety na 4 x 100m a pokud by jste zvedli v noci jeho přikrývku, zjistíte, že té jamajské má vpředu.. Pokud si během Stevenových soubojů všimnete, že je v místnosti velká prosklená skříň, či vitrína, musí vám být hned jasné, že skláři budou mít co žrát.. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)
  • Když se zkorumpovaní policisté vydají zabít Storma (Steven Seagal) do jeho domu, je jeden z nich vybaven brokovnicí Benelli M1 Super 90 s laserem Imatronic LS45. Scéna je situována do roku 1983, zmíněná brokovnice byla však vyrobena až v roce 1986 a onen laserový zaměřovač o rok později. (Guilemot)

Reklama

Reklama