Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Vezmu tě do banky, do krevní banky!" Druhá zastávka na mé velké letní filmové jízdě po největších hitech Steva Seagala. Steve nám už od Nica trochu dospěl, nabral zkušenosti (i kila) a vrhnul se s elánem do další tvorby. Zápletka je slušná - Steve leží sedm let v kómatu, za tu dobu mu narostou fousy, že vypadá jako Čingischán a kolem něj pobíhá sestrička, která se modlí za to, aby se probudil, protože má podle ní velké péro. Ze sestřičky se nám ale vyklube asi nejhezčí a nejvíc sexy "Seagagirl" (což znamená, že si Steve nenechal ujít hodně namlsanou erotoscénu) a protože je Steve po sedmi letech povalování v posteli docela z formy, čeká nás i v té době tak populární filmový trénink. Při tom si sice Steven pořádně nesundá tričko a všechno nosí hodně volné, protože svalů narozdíl od Slye nebo Arnieho moc nepobral, na druhou stranu nám ale ukáže asijskou meditaci a dokonce i akupunkturu. Akce sice mohlo být víc, ale sem tam hezky křupne ruka nebo noha a odnese to i sám velký Bobby Sixkiller!!! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle oldschoolovej Seagal mi furt unikal, ale konečně jsem ho viděl... a hustý. Seagal je mega ve formě a kosti křupou o stošest. Celej film je hezky barevnej a i zápletka mi přišla hustá. Na Steveovi filmy neobvykle hustá. Jako bonbónek asi nejhezčí Seagalgirl a Bobby Sixkiller coby záporák (Steve ho setře velice nepěkným způsobem a navíc ho furt něčím prohazuje což asi zabolí). Navíc tam Steve se synem říká stejnou modlidbičku jako Johhny Depp s dcerou v The Brave. Prostě jeden z nejlepších Seagalů a pro jeho fanoušky (mezi který se hrdě hlásím) jasná volba. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Přepadení večerky, (nepovedený pokus o) vyvraždění rodiny, útěk z nemocnice (který připomene útok zabijáka v nemocnici v COBŘE), hlášky jako "KURVY POSRANÝ" a JDI DO PRDELE A ZEMŘI" ("Fuck you and die")... Moje nejoblíbenější, s nostalgií vzpomínaná "předrybackovská" seagalovka, která mě naučila, co je to kóma. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Včera jsem se v komentáři k novýmu (a děsnýmu) Rambovi otřel o Seagala, no a při tý příležitosti jsem se rozhodl znova zkouknout pár jeho starejch fláků. A začal jsem tímhle. No co k němu dodat - Mistr po sedmiletým kómatu chvíli na to jezdí na nemocniční posteli výtahem sem a tam, pak si nechá v čínský čtvrti obstarat akupunkturní jehly, prošpikovanej medituje před sochou Vznešenýho a nedlouho poté už zase skáče přes kaluže a masakruje nepřátele. Seagalovy hlášky, Seagalovy grimasy, Seagalův gel ve vlasech, Seagalovo lámání rukou a nohou. Seagalovky jsou prostě specifickej žánr, člověk u nich může řvát smíchy i vzteky, Seagala nesnášet, obdivovat ho, nebo se mu smát. Já osobně si jeho filmy většinou perverzně užívám (jejich nechtěná zábavnost je na vysokým stupni), ale taky u nich občas trpím jako zvíře. Tentokrát je scénář přece jenom o něco slabší, těžkopádný, kostrbatý, nepříliš epický. Seagalovo ego už tu dosahuje galaktických rozměrů, takže některý scény působí až parodicky, což je ovšem u jeho filmů hodně častej jev. Na druhou stranu Stevenovi asistuje moc pěkná zrzka (jedna z jeho někdejších žen, se kterou má tři děti). Každopádně vám ale nehrozí to, co u novýho Ramba - tedy otrávená nuda. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší Seagalův film a taky jeden z mála koukatelných, tento má ovšem jedinečný prvek, prvek lidskosti, Steevee se totiž nechová po celou stopáž jako brutální vraždící mašina. Ba naopak, je na dně, je slabý a bezmocný a postupně sledujete jak se vypracovává zpátky k té vraždící mašině. A to se mi líbí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Herečka Kelly LeBrock ztvárňující ve filmu Seagalovu zachránkyni, do které se herec zamiluje, byla v reálném životě jeho manželka. (korbitch22)
  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)

Reklama

Reklama