Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Vzdy som si myslel, ze vsetky tie starsie filmy so Seagalom, ako TEZKO HO ZABIT, NICO (1988), MUZ S CEJCHEM SMRTI (1990) alebo NEMILOSRDNA SPRAVEDLNOST (1991) sa mi pacili na rovnakej urovni, ale asi som sa mylil, pretoze dnes uz tento film pre mna nebo ten isty zazitok, ako asi pred 20-timi rokmi, co je ale kvalitami filmov aj pochopitelne. Nechapem, co viedlo scenaristov tohto filmu k tomu, aby nechali hlavneho hrdinu 7 rokov v kome, pricom by sa cely nemocnicny aj policajny personal asi uz x krat obmenil a nic by nefungovalo tak, ako v tomto filme. Podla mna by bolo zaujimavejsie, keby sa prebudil trebars o nejake 2 mesiace a bolo by to vsetko uplne cerstve. Ale to nebol hlavny dovod, preco som z tohto filmu nebol az tak nadseny, ako volakedy. Proste filmu, ako celku mi nejaka pricina brani dat stvrtu hviezdicku. Som zvedavy, ci budem pri reprizach ostatnych uz spominanych filmov podobne sklamany alebo aj rovnako nadseny. Seagalov TOP film asi navzdy zostane PREPADNUTIE V PACIFIKU (1992)... 18.11.2010 ________ Steven Seagal - (Mason Storm) +++ Kelly LeBrock - (Andy Stewart) +++ William Sadler - (Senátor Vernon Trent) +++ Frederick Coffin - (Poručík Kevin O´Malley) +++ Bonnie Burroughs - (Felicia Storm) +++ Andrew Bloch - (Kapitán Dan Hulland) +++ Nick DeMauro - (Calabrese) +++ Hudba: David Michael Frank +++ ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost dobrých soubojů, Steve stále mlád a hubený. Děj je trochu kostrbatý, ale to v tomhle snímku to až tolik nevadí. Regenerace na ranči je super. - Senator Vernon Trent: "You can take that to the bank!" - Mason Storm: "I'm gonna take you to the bank, Senator Trent. To the blood bank!" ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tenhle oldschoolovej Seagal mi furt unikal, ale konečně jsem ho viděl... a hustý. Seagal je mega ve formě a kosti křupou o stošest. Celej film je hezky barevnej a i zápletka mi přišla hustá. Na Steveovi filmy neobvykle hustá. Jako bonbónek asi nejhezčí Seagalgirl a Bobby Sixkiller coby záporák (Steve ho setře velice nepěkným způsobem a navíc ho furt něčím prohazuje což asi zabolí). Navíc tam Steve se synem říká stejnou modlidbičku jako Johhny Depp s dcerou v The Brave. Prostě jeden z nejlepších Seagalů a pro jeho fanoušky (mezi který se hrdě hlásím) jasná volba. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Těžko? Pche! Nemožno..! Jeden z nejlepších filmů ortopeda s culíkem, který chodí jako by měl v zadku vražený kolík americké olympijské štafety na 4 x 100m a pokud by jste zvedli v noci jeho přikrývku, zjistíte, že té jamajské má vpředu.. Pokud si během Stevenových soubojů všimnete, že je v místnosti velká prosklená skříň, či vitrína, musí vám být hned jasné, že skláři budou mít co žrát.. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tu sa to skoro podarilo! Ale Stevena je ťažko zabiť, hoci po roku 2002 to niekto urobiť mal, pre jeho vlastné dobro a dobro jeho fanúšikov. Inak až tuctovo typický prípad filmu žánru „zabili ženu, kterou miloval jsem.“ Prídu mi trochu podivné hádky o tom, kedy nastal prepad Seagalovej kariéry, keďže inteligenčne sa kvalita jeho starých hitov a novších videofilmov až tak veľmi nelíši. Akurát my sme boli vtedy mladší, plátno ešte neovládali nastajlovaní lietajúci kung-fu mesiáši a vytunené modelky a on, ďaleko štíhlejší, vyzeral v akcií realisticky. Netreba uvažovať nad tým, prečo ho tak bezškrupulózni zločinci nezabili v kóme, ale tešiť sa z toho, akú dostanú tí zlosynovia nakladačku. Tu sa ešte Steven snaží byť aj hercom a s bradatou vizážou by s tými svojimi indiánskymi očami kľudne mohol hrať samuraja. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Film bol v necenzúrovanej verzii zakázaný v Nórsku (1990 – 2003). (Paldiny)
  • Když se zkorumpovaní policisté vydají zabít Storma (Steven Seagal) do jeho domu, je jeden z nich vybaven brokovnicí Benelli M1 Super 90 s laserem Imatronic LS45. Scéna je situována do roku 1983, zmíněná brokovnice byla však vyrobena až v roce 1986 a onen laserový zaměřovač o rok později. (Guilemot)

Reklama

Reklama