Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Mildred do Akademie pro čarodějnice doslova vletěla, a to rovnou mezi popelnice. Zachrání ji Maud, která se stane její věrnou přítelkyní, což se nedá říct o ostatních dívkách, ani o některých učitelkách. Přesto se Mildred dostane až k závěrečným zkouškám - a jak dopadnou? Stane se z Mildred skutečná čarodějnice? (oficiální text distributora)

Recenze (164)

Tichošlápek 

všechny recenze uživatele

Navzdory zdejšímu hodnocení musím napsat, že se mi to celkově líbilo. Měl jsem zrovna chuť na neanimovaný seriál, který by se odehrával ve škole a naskytlo se mi tohle. Byl to nenároční seriál na pohodu a kdyby to mělo více epizod, tak bych se rád na ně podíval. Musím ovšem vytknout hrubé chyby v seriálu, které byly do očí bijící. Za to by si zasloužili pár facek. Nutilo mě to ke snížení hodnocení na 2*, ale nakonec tu třetí tomu nechám, když přivřu obě oči. ()

Magggie 

všechny recenze uživatele

Jako malá sem tenhle seriál děsně žrala...doufám, že mě však omlouvá moje dětská naivita, protože dneska se mi ten seriál až tak super nezdá. Je trochu nuda, jak hlavní hrdinka každý díl spadne do průšvihu, avšak nakonec se (naprosto nečekaně) vše v dobré obrátí. Nehledě na to, že vám Mildred i její věrné kamarádky s svým klaďáctvím začnou brzo nézt na nervy. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě vždycky bavil. Velmi zajímvý komentář zde má monolog. (J. K. Rowling vykradla spoustu věcí - a o tom, že každý příběh H. Pottera je stejný už z hlediska kompozice, kterou vždy tvoří rámec školního roku, je skoro zbytečné psát (sic!). :D )Z5 k seriálu: Mildred je sympaťačka a vždycky jsem jí fandil proti těm dvěma žalujícím šprtnám. Jako celek se mi seriál přece jen tak blbý nezdá, i když si to myslí většina přítomných. Hvězdičky dávám za milou béčkovitost a za to, že se při tomto seriálu nadmíru báječně pije čaj se sušenkami! [sušenky se prosím pěkně jedí, to jen aby nedošlo ke zmatku, případně zadušení] To je ostatně dáno původem - v Commenwealthu vědí, co se k čaji o páté - ve slušné společnosti - nejvíce hodí. A jestli chcete namítat, že Mildred vlastně není žádná čarodějka, páč se jí kouzla nevedou, tak říkám, že Potter byl taky nejdříve takový usmrkaný fakan, a podívejte se, kam to dotáh. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Naivné, možno až príliš predvídateľné, no zároveň roztomilé, hrejivé, veselé ... Navyše, čo kritické už len môžem napísať, keď som jednou zo žiačok, konkrétne Rudy ? :) Apropo, stále si myslím, že je lepšie dieťa odchovať na nešikovnej, no dobroprajnej Mildret, ako na súčasných "rozprávkach", ktoré majú s týmto žánrom spojenie asi len náhodou ... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých dětských vzpomínek-Mildred Vyrválová a paní učitelka, která ztělesňuje tu pravou zlou čarodějnici a se svým výrazem by mohla strašit děti v zábavních parcích...Pokaždé, když zazněla znělka tohoto seriálu tak jsem si sedla a pozorně sledovala ale dalším a dalším dílem mi došlo jak nesmyslné jejich chování je a jak moc jde vidět, že se ten kdo napsal scénář z hlavní hrdinky tohoto seriálu mermomocí KAŽDÝM dílem snaží udělat hrdinku a to dělá z celého konceptu naprostou ptákovinu protože ne vždy jsou takoví hrdinové k něčemu dobří. Za mě 1* že jsem to nikdy nepřepla a dodívala se do konce každého dílu. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Doslovný překlad originálního názvu seriálu „The Worst Witch“ je „Nejhorší čarodějnice“. (ČSFD)
  • Na Halloween (říjen 2000) CITV kvůli populární poptávce vytvořil časopis „Čarodějnice školou povinné“. (ČSFD)
  • Akademie slečny Krákavé je hrad Castell Coch (Cardiffu, Wales). (ČSFD)

Reklama

Reklama